A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Про скликання 47 позачергової сесії селищної ради 8 скликання

Про скликання 47 позачергової сесії селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови № 165 від 06.07.2020 року "Про скликання  47 позачергової сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради, 14 липня 2020 року о 10-00 годині в селищному будинку культури Томашпільської селищної ради відбудеться засідання 47 позачергової сесії селищної ради 8 скликання. 

15:50 10.07.2020

ЗБЕРЕЖІМО УРОЖАЙ!

ЗБЕРЕЖІМО УРОЖАЙ!

З настанням спекотної пори викликає занепокоєння стан захисту хлібних нив від вогню. Адже погодні умови – то лише один з багатьох факторів, які визначають оперативну ситуацію. 

10:28 06.07.2020

Американський білий метелик

Американський білий метелик

Багатьом жителям нашої місцевості доводилось бачити на деревах павутинні утворення з  гусеницями  оксамитово-коричневого кольору з лимонно – жовтими смугами по боках і  вкритими довгими густими волосками. Це гнізда небезпечного карантинного шкідника – американського білого метелика (АБМ), який пошкоджує понад 300 видів плодових, декоративних, лісових та інших культур. 

08:12 06.07.2020

4 липня - Міжнародний день кооперації

4 липня - Міжнародний день кооперації

Щорічно професійне свято кооператорів відзначається першої суботи липня. Дане свято засноване з метою привернення уваги світової громадськості до кооперативів і сприяння розширенню партнерських зв'язків між міжнародним кооперативним рухом і іншими суб'єктами міжнародного права, включаючи уряди та неурядові організації на всіх рівнях. 

07:05 04.07.2020

Поліціянтів привітали з професійним святом 

Поліціянтів привітали з професійним святом 

Напередодні Дня Національної поліції в Україні аби привітати їх з нагоди професійного свята до співробітників Томашпільського відділення поліції Могилів-Подільського відділу Головного управління національної поліції у Вінницькій області, завітали голова селищної об’єднаної територіальної громади Валерій Немировський, керівництво району, окремі сільські голови.

15:06 03.07.2020

Необхідний подарунок від Лариси Білозір

Необхідний подарунок від Лариси Білозір

Від початку запровадження в Україні карантину над проблемами в боротьбі з коронавірусною інфекцією, покриттям нагальних першочергових потреб медиків в засобах захисту та над опікою загалом медичних закладів свого округу, зокрема, Томашпільського району, постійно працює народна депутатка України Лариса Білозір.

13:45 30.06.2020

Зі святом!

Зі святом!

24 роки тому  Верховна Рада України від імені українського народу, висловивши суверенну волю громадян нашої держави, прийняла основний закон - Конституцію України. Ця подія стала важливою віхою в новітній історії України. Прийняття Україною Конституції стало реальною та дієвою основою розбудови незалежної, демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

06:42 28.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь