A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Урок української мови та літератури з Олександром Височанським

Урок української мови та літератури з Олександром Височанським

Вінниччина – щедра, багата  літературними талантами земля. Вона завжди вабила до себе чарівною природою і щирими людьми видатних митців. Виплекала та подарувала світові цілу плеяду творців художнього слова. Неможливо не згадати митців нашого Томашпілля - Олександра Височанського та покійного Володимира Сауляка, членів спілки письменників України.

18:34 28.02.2020

Вихідні дні у березні - 2020: коли і скільки?

Вихідні дні у березні - 2020: коли і скільки?

У березні українці матимуть 21 робочий день та 10 вихідних. Традиційно будемо мати додатковий вихідний день, адже згідно зі ст. 73 КЗпП 8 березня (Міжнародний жіночий день) є святковим та неробочим днем. А отже, на підприємствах, в установах, організаціях робота в цей день не проводиться.

18:31 28.02.2020

Активні, сильні та спроможні!

Активні, сильні та спроможні!

Сьогодні в приміщенні селищної ради в рамках проекту «Програма фізичного оздоровлення населення в громадах: досвід країн Вишегородської четвірки», голова Томашпільської об’єднаної територіальної громади Валерій Немировський спільно з представником Вінницької територіальної організації Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» від імені її голови Сергія Татусяка підписали угоду  про співпрацю. 

15:12 28.02.2020

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету, що відбулося під керівництвом селищного голови Валерія Немировського, заслухано звіт дільничного офіцера поліції Володимира Сичука про роботу на території ОТГ у 2019 році, директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Томашпільської селищної ради Андрія Щербатого про виконання фінансового плану установи за 2019 рік, затверджено плани роботи будинків культури ОТГ та Публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради на 2020 рік.

13:24 27.02.2020

На Вінничині розпочалася операція "Первоцвіт - 2020"

На Вінничині розпочалася операція "Первоцвіт - 2020"

Державною екологічною інспекцією у Вінницькій області розпочато проведення заходів, пов’язаних зі збереженням ранньоквітучих рослин, а  особливо тих, які занесені до Червоної книги України. Зазначимо, за незаконне придбання та збут квітів з Червоної Книги України передбачено штраф від 510 до 1700 гривень з конфіскацією рослин. А за один екземпляр незаконно добутої рослини передбачена відповідна компенсація за її знищення: підсніжники – від 49 до 62 гривень, черемша (цибуля ведмежа) – 62 гривні. 

16:26 26.02.2020

Презентація поетичної збірки Тамари Красноштан-Тименюк "Веселка польова"

Презентація поетичної збірки Тамари Красноштан-Тименюк "Веселка польова"

Переймали досвід, ділились знаннями, як готувати ґрунт, висаджувати та доглядати рослини, щоб потішити себе восени щедрим урожаєм, 25 лютого зібралися слухачі  в читальній залі Публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради. Навчались новому та актуальному у вирощуванні овочів, фруктів, ягід, квітів в теперішніх кліматичних умовах, переглядали тематичні фільми, та зрештою просто ділились насінням садівники-городники любительського об’єднання «Щедра грядка».

14:10 26.02.2020

Селищний голова провів робочу нараду

Селищний голова провів робочу нараду

Понеділкову робочу нараду селищний голова Валерій Немировський  розпочав із подяки заступнику Івану Німерчуку за ефективну та швидку організацію ремонтних робіт системи опалення Антонівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що відбулися вихідними. Директор КУ «Надання соціальних послуг» Людмила Поперечна проінформувала про перші схвальні відгуки жителів, які скористалися послугою служби «Соціального таксі», про організаційні кроки в роботі установи та надання соціальних послуг громадянам.

14:01 24.02.2020

«Ангели пам’яті» нам нагадають…

«Ангели пам’яті» нам нагадають…

20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні" по всій країні проходили заходи з вшанування героїв Небесної Сотні та загиблих в АТО, які в боротьбі за свободу та вільний вибір України віддали найцінніше - власне життя, назавжди змінивши хід історії нашої держави. 

12:13 21.02.2020

Запитання-відповіді по Інформаційній кампанії  «Новий тариф та окремий рахунок за розподіл газу»

Запитання-відповіді по Інформаційній кампанії «Новий тариф та окремий рахунок за розподіл газу»

Плата за розподіл газу в новому році буде здійснюватись за окремим рахунком З січня 2020 року рішенням НКРЕПК з рахунків за газ вилучена плата за доставку газу. Саме тому вже за січень всі споживачі газу отримають окремі рахунки: один за газ, другий – за його доставку (розподіл).

09:33 21.02.2020

Селищна рада запрошує:

Селищна рада запрошує:

Томашпільська селищна рада запрошує жителів Томашпільської ОТГ взяти участь в урочистостях, присвячених Дню героїв Небесної сотні та загиблим в АТО, біля пам’ятного знака «Борцям за свободу та незалежність України», що відбудеться 20 лютого 2020 року о 15 год. на центральній площі селища.

16:34 19.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь