A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

 Із 3 листопада розпочнеться мисливський сезон на зайця - русака, лисицю та парнокопитних тварин!

За повідомленням Вінницького ОУЛМГ, розпочнеться мисливський сезон в угіддях області на зайця-русака, лисицю та парнокопитних тварин усіх вікових груп із 3 листопада 2018 року та триватиме до 31 січня 2019 року. Днями полювання при колективному та облавному полюванні є субота та неділя.

15:58 30.10.2018

Відбулося засідання виконавчого комітету

30 жовтня під головуванням Валерія Немировського відбулося засідання виконавчого комітету Томашпільської об’єднаної територіальної громади, на якому заслухали керівників структурних підрозділів селищної ради, а також старост сіл Нетребівка, Ракова, Горишківка щодо підготовки господарського комплексу ОТГ до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 роках. Член виконкому, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Томашпільського району Світлана Куржос доповіла про виконання законодавства, спрямованого на соціально-правовий захист ветеранів війни та праці, одиноких громадян похилого віку, які потребують сторонньої допомоги на території селищної ради. За її словами, на території ОТГ соціальні послуги одиноким пристарілим особам надають 6 соціальних працівників. Також під час засідання було затверджено звіт про виконання бюджету селищної ради за 9 місяців 2018 року, заслухано головного лікаря КНП «Томашпільский ЦПМСД» Світлану Семенюк щодо виконання фінансового плану, внесено доповнення до стратегічної програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги Томашпільської ОТГ на 2018-2020 рр (місцева програма «Стоп-грип»). Також члени виконкому надали дозволи на приватизацію квартир, встановлення зовнішньої реклами біля деяких торгових точок, а 6 жителям громади надали одноразову матеріальну допомогу на лікування.

13:06 30.10.2018

Готуємось до епідсезону грипу !

Жовтень добігає кінця. Зустрічаємо епідсезон грипу та респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ). Як тільки «бабине літо» відгуляє , холоди принесуть зростання кількості хворих на грип та ГРВІ. В епідсезоні 2018-19 років ми очікуємо підвищення захворюваності вже в першій декаді листопада.

11:54 30.10.2018

Кампанію з вакцинації від грипу обговорили під час понеділкової робочої наради

Головною темою сьогоднішньої наради голови Томашпільської ОТГ Валерія Немировського з керівниками структурних підрозділів селищної ради стала вакцинація від грипу. Адже за повідомленням головного лікаря КНП "Томашпільский ЦПМСД" Світлани Семенюк очікувати збільшення хворих на грип-2018 уже варто в середині листопада. «Найкращий спосіб вберегтися від гострого респіраторного  захворювання, спричиненого вірусом, - щорічне вакцинування. Нарешті в аптеки Томашполя надійшла 4-компонентна вакцина «Ваксігрип Тетра» (Франція). Нею можна щеплювати дітей з трирічного віку. Кожен бажаючий може придбати її у аптеці і швидко звернутися до лікувального закладу. Адже від моменту купівлі вакцини до моменту її введення має минути не більше години. Важливо не порушити холодового ланцюга. Вакцинацію здійснюють у кабінеті щеплення центру ПМСД. Одне щеплення захищає упродовж усього сезону грипу від найбільш розповсюджених і небезпечних штамів», - наголосила Світлана Семенюк.

14:18 29.10.2018

І знову молоді матусі з Томашпільської громади отримали бебі-бокси

Народження малюка – це велика радість для будь-якої родини. Нещодавно поповнилися малюками сім’ї  томашпільчанок Еріки Козачук-Банник та Наталі Яреми, раківчанки Вікторія Петровської. Саме до них сьогодні завітали селищний голова Валерій Немировський та директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яна Поповська, аби вручити пакунки малюка, так звані бебі-бокси, та побажати дітворі зростати здоровою та щасливою.

13:40 29.10.2018

28 жовтня – День автомобіліста та дорожника

В останню неділю жовтня в Україні відзначають День автомобіліста і дорожника. Це свято не тільки водіїв, а й ремонтників, інженерно-технічних працівників, керівників автотранспортних підприємств. Саме з цієї нагоди 28 жовтня відбулася зустріч голови Томашпільської селищної ради Валерія Немировського з винуватцями торжества.

12:47 28.10.2018

У Томашполі пройшли урочистості з нагоди 74 річниці визволення України від нацистських загарбників

З нагоди 74-ї річниці визволення України від нацистських загарбників 26 жовтня відбулось урочисте покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам. Вклонитись пам’яті солдат,  які полягли на полі битви за рідну землю, вшанувати подвиг українського народу, його визначний внесок у Другій світовій війні, висловити повагу усім борцям проти нацизму прийшли голова Томашпільської об’єднаної територіальної громади Валерій Немировський, керівники Томашпільського району, делегації підприємств, установ, організацій селища. Хвилиною мовчання присутні вшанували усіх загиблих в роки Другої світової війни.

15:59 26.10.2018

Вручили новонародженим бебі-бокси

В Україні з 1 вересня кожній родині, в якій народжується дитина, дарують пакет малюка (бебі-бокс). Це набір із 25 необхідних для малюка речей. Постановою Кабінету міністрів №512 від 20 червня 2018 року встановлено, що "вартість одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” без урахування витрат на закупівлю товарів, робіт та послуг, пов’язаних з комплектуванням пакунків і доставки їх до пологових будинків (відділень) усіх форм власності, становить не більш як 5 тис. гривень". У Кабінеті міністрів упевнені, така соціальна допомога частково зменшить витрати батьків в перші тижні життя їхньої дитини. Саме такі бебі-бокси селищний голова Валерій Немировський спільно з Центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді райдержадміністрації вручив сьогодні томашпільчанкам Тетяні Козак, Юлії Шестопалько та Світлані Бартош. Томашпільська селищна рада щиро вітає родини із народженням малюків і бажає, щоб Вовчик Бартош, Настунька Шестопалько та Домініка Козак зростали здоровенькими та щасливими дітками!

11:56 23.10.2018

Соковиті яблучка для дошкільнят від фермера Галуші

Ні для кого не секрет, що яблуко – це найкращий фрукт для дитини. У ньому ідеально поєднуються вітаміни, органічні кислоти, мікро- і макроелементи, натуральний цукор. Це чудово розуміє і керівництво Томашпільської селищної ради, і колектив дитсадочка «Сонечко», і, що особливо приємно, фермери, які мають власні садки. Одним із таких господарників є Сергій Галуша. Він виявив бажання надати благодійну допомогу дошкільній установі у вигляді духмяних яблучок, що так щедро цієї осені заврожаїли у його садах. Працівники дитсадочка разом із своєї завідуючою Оленою Годною особисто зібрали для малюків майже 1,5 тонни фруктів. І тепер щодня дітвора смакує яблуками. Колектив дитсадка «Сонечко», вихованці та їх батьки щиро дякують Сергію Галуші і зичать, щоб і надалі обдаровували садки щедрим урожаєм, а душа молодого фермера завжди була багатою на добро.

08:37 23.10.2018

20 жовтня відбувся І шаховий турнір на Кубок Томашполя

10 найкращих команд Вінниччини зібралися сьогодні в спортивній залі НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів - гімназія» аби в шаховому протистоянні вибороти Кубок Томашполя. Відкрив змагання особисто селищний голова Валерій Немировський, який побажав командам з Крижопільщини, Могилева-Подільського, Ямпільщини, Немирівщини, Тростянеччини, Калинівки, Вінниці і звичайно Томашпільщини вдалих ходів та достойних перемог.

20:45 20.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь