A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАЛИ З СВЯТОМ ПРАЦІВНИКІВ КООПЕРАЦІЇ!!!

ПРИВІТАЛИ З СВЯТОМ ПРАЦІВНИКІВ КООПЕРАЦІЇ!!!

З нагоди відзначення професійного свята – Міжнародного Дня Кооперації, селищний голова Валерій Немировський нагородив грамотами та грошовими винагородами працівників Кооперації Томашпільської районної спілки споживчих товариств, а саме:

14:30 06.07.2018

Відбулась 23 позачергова сесія

Відбулась 23 позачергова сесія

У четвер, 5 липня, відбулася позачергова двадцять третя сесія селищної ради. В роботі пленарного засідання взяли участь 19 депутатів На порядок денний було винесено 18 питань, які були детально опрацьовані попередньо на засіданнях постійних комісій. В ході розгляду сесійних питань депутати внесли зміни до Програми соціально-економічного розвитку Томашпільської ОТГ та бюджету на 2018 рік, затвердили акти прийому передачі приміщення інфекційного відділення Томашпільської ЦРЛ та передали його в оперативне управління КНП «Томашпільський центр первинної медико-санітарної допомоги», заслухали звіт завідувача Раківської бібліотеки розглянули ряд земельних питань. Також відповідно до клопотання Томашпільського комунального підприємства затвердили тарифи на послуги з перевезення пасажирів, зокрема по смт Томашпіль – 3 грн., по маршруту Горишківка-Томашпіль – 15 грн., Нетребівка-Томашпіль – 20 грн.

16:08 05.07.2018

ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ!!!

ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ!!!

В Україні сьогодні, 4 липня, відзначається День Національної поліції. Він запроваджений згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року. Третю річницю від дня створення Національної поліції України відзначили і працівники Томашпільського відділення поліції Могилів-Подільського ВП ГУНП у Вінницькій області.

13:50 04.07.2018

У Томашпільській об єднаній територіальній громаді відкрито новий, сучасний стоматологічний кабінет!!!

У Томашпільській об єднаній територіальній громаді відкрито новий, сучасний стоматологічний кабінет!!!

З ініціативи селищного голови Томашполя, за активної підтримки депутатів селищної ради,  працівників  Томашпільського селищного центру медико-санітарної допомоги Томашпільської селищної ради втілилося в життя ще одне починання, а саме: 3 липня відкрито новий, сучасний стоматологічний кабінет у Томашпільській об єднаній територіальній громаді. 

16:19 03.07.2018

ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!!!

ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!!!

27 червня 15.30 год. у селищному будинку культури  відбулись  урочисті заходи з нагоди  святкування 22-ї річниці  Конституції  України.   З вітальним словом до присутніх звернувся Томашпільський селищний голова Валерій Немировський, щиросердно привітав усіх зі святом, побажав миру, міцного богатирського здоров’я, матеріального процвітання нашого краю та збагачення кожної родини, кожного жителя зокрема.  Про історію конституційного процесу в Україні, починаючи з княжої доби і до сьогодні, розповіла вчитель історії та правознавства Томашпільської школи – гімназії  Надія Мельничук. Присутні мали  можливість переглянути документальний фільм про історичні моменти прийняття Верховною Радою Конституції України 28 червня 1996 року.

11:30 02.07.2018

Вітання до Дня Конституції

Вітання до Дня Конституції

ДОРОГІ  ЖИТЕЛІ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ! Сьогодні ми відзначаємо двадцять другу річницю від дня ухвалення Конституції України – головного документа, який окреслює основні права людини, визначає територіальний устрій держави, демократичні засади її розвитку.

08:00 28.06.2018

ДЕНЬ МОЛОДІ - 2018

ДЕНЬ МОЛОДІ - 2018

Щороку в останню неділю червня  Україна  відзначає День молоді. Саме в  неділю, 24 червня,  в центрі селища на чудовій площі біля прекрасного фонтану зібралися  томашпільчани, гості селища на святкування Дня  молоді у Томашполі.

12:43 25.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь