A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА "ТАРАСОВИМИ СТЕЖКАМИ"

КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА "ТАРАСОВИМИ СТЕЖКАМИ"

Перші березневі дні  принесли на своїх легеньких крилах не тільки тепло, сонечко і чисту блакить, а й улюблене свято, що величає ЖІНКУ – матір, кохану, дружину, донечку, колегу…

14:17 15.03.2018

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! 

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! 

Адміністрація ст.. Вапнярка інформує про те, що з 22.02. 2018 року у квитковій касі залізничного вокзалу ст. Вапнярка ви маєте можливість оформити проїзд автобусними маршрутами як територією України, так і Європи.  За додатковою інформацією звертайтеся за такими телефонами: 34- 2-12 (каса),   34-5- 16,   34-5-10 (старший квитковий касир).

13:48 15.03.2018

ЛЮБОВ ДО ПРЕКРАСНОГО-В ЛЮБОВІ ДО ЖИТТЯ

ЛЮБОВ ДО ПРЕКРАСНОГО-В ЛЮБОВІ ДО ЖИТТЯ

 Хто побував у ці дні в Томашпільському будинку культури, не міг не звернути увагу на виставку робіт, що прикрасили по-особливому фойє закладу.

11:03 15.03.2018

«Томашпільщина читає Кобзаря»

«Томашпільщина читає Кобзаря»

13 березня 2018 року в читальній залі Томашпільської центральної районної бібліотеки відбувся огляд-конкурс читців Томашпільської ОТГ «Томашпільщина читає Кобзаря», присвячений 204-й річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. 

14:42 14.03.2018

ПРИДБАНО КНИГИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ!

ПРИДБАНО КНИГИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ!

Нещодавно до штабу ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області в Томашпільському районі» завітали представники Томашпільської селищної ради,  аби від депутатів, працівників селищної ради, комунальних підприємств, воїнів-афганців, селищного відділу освіти, бібліотекарів, в.о. старост – передати бійцям в АТО придбані для них книги «Посміхнись, воїне!».

14:06 14.03.2018

Глюкометрами забезпеченні!

Глюкометрами забезпеченні!

З метою впровадження субпроекту «Складова розвитку системи охорони здоров’я Вінницької області, направлена на покращення медичної допомоги хворим із  серцево–судинною патологією» в частині приведення матеріально – технічної бази закладів  первинної ланки до затвердженого табелю оснащення товариство « МЕД ЕК СЕРВІС» в кінці лютого  цього року  передало безкоштовно в якості благодійної допомоги Томашпільському  селищному  Центру ПМСД 15 глюкометрів.

13:52 06.03.2018

ЗВЕРНЕННЯ ДО ЖИТЕЛІВ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

ЗВЕРНЕННЯ ДО ЖИТЕЛІВ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

У зв’язку із введенням кризового стану в газорозподільній системі України, Томашпільська селищна об`єднана територіальна громада звертається до всіх жителів з проханням зменшити температурний режим в оселях та обмежити споживання природного газу у домогосподарствах.

08:00 03.03.2018

Загальні збори громадян Томашполя

Загальні збори громадян Томашполя

Аби заслухати звіт селищного голови про роботу в 2017 році зібрались томашпільчани у вівторок 20 лютого в будинку культури. Значить, не байдуже людям, як і чим живе селище, що зробила і планує зробити місцева влада для його розвитку в році наступному і в майбутньому.

09:06 21.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь