A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

ПРИДБАНО КНИГИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ!

ПРИДБАНО КНИГИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ!

Нещодавно до штабу ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області в Томашпільському районі» завітали представники Томашпільської селищної ради,  аби від депутатів, працівників селищної ради, комунальних підприємств, воїнів-афганців, селищного відділу освіти, бібліотекарів, в.о. старост – передати бійцям в АТО придбані для них книги «Посміхнись, воїне!».

14:06 14.03.2018

Глюкометрами забезпеченні!

Глюкометрами забезпеченні!

З метою впровадження субпроекту «Складова розвитку системи охорони здоров’я Вінницької області, направлена на покращення медичної допомоги хворим із  серцево–судинною патологією» в частині приведення матеріально – технічної бази закладів  первинної ланки до затвердженого табелю оснащення товариство « МЕД ЕК СЕРВІС» в кінці лютого  цього року  передало безкоштовно в якості благодійної допомоги Томашпільському  селищному  Центру ПМСД 15 глюкометрів.

13:52 06.03.2018

ЗВЕРНЕННЯ ДО ЖИТЕЛІВ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

ЗВЕРНЕННЯ ДО ЖИТЕЛІВ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

У зв’язку із введенням кризового стану в газорозподільній системі України, Томашпільська селищна об`єднана територіальна громада звертається до всіх жителів з проханням зменшити температурний режим в оселях та обмежити споживання природного газу у домогосподарствах.

08:00 03.03.2018

Загальні збори громадян Томашполя

Загальні збори громадян Томашполя

Аби заслухати звіт селищного голови про роботу в 2017 році зібрались томашпільчани у вівторок 20 лютого в будинку культури. Значить, не байдуже людям, як і чим живе селище, що зробила і планує зробити місцева влада для його розвитку в році наступному і в майбутньому.

09:06 21.02.2018

"Афганістан"

"Афганістан"

«Афганістан… Це слово тривожить не одну людську душу. У пам’яті – події цієї війни, що тривала 10 років, будуть жити вічно, написані кров’ю солдат, слізьми матерів, сестер, наречених… Ветерани-афганці! Скільки горя випало на ваше покоління! Але ви мудрі, ви умієте прощати і любити.

10:30 19.02.2018

«АФГАНІСТАН. ПАМ'ЯТАЄМО»

«АФГАНІСТАН. ПАМ'ЯТАЄМО»

Не одним сивим пасмом закосичена дата - 15 лютого. День, коли в далекому 1989 році закінчилась для народів колишнього  Радянського Союзу  десятирічна  кривавиця трагічної  війни в Афганістані.  Час іде, проте пам'ять учасників бойових дій, які повернулися до рідних домівок, залишається такою ж гострою, як і раніше. Афганських подій ніколи і нікому не викреслити з календаря. І скільки б ми не повертались до тих подій, встановлюючи нові і нові факти, змінюючи цифри, все переоцінюючи ,істина залишається одна – незмінно житиме пам'ять про Афганістан. 

16:00 16.02.2018

Загальні збори громадян

Загальні збори громадян

До вашої уваги, на території Томашпільської ОТГ будуть проводитись загальні збори громадян, а саме:

12:19 16.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь