A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

25 лютого – День української жінки

Дорогі жінки нашої громади, Берегині українського роду! Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди Дня української жінки! Дуже символічно, що це свято припадає саме на кінець зими - час, коли вже починає пробуджуватися природа, а на зміну холодам приходять теплі і сонячні дні.

08:00 25.02.2024

ТОМАШПІЛЬСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ДОРОГУ 40-РІЧНОГО ЗАХИСНИКА ІЗ ЯЛАНЦЯ

Війна – це пекло на землі, через яке щодня і щохвилини доводиться проходити нашим Воїнам-Захисникам. Вона докорінно змінює людей. І, на жаль, не на краще. Одних вона калічить фізично, інших - психологічно, а в когось взагалі забирає життя. У зоні бойових дій, під час проходження військової служби, не витримавши побаченого і пережитого, раптово зупинилося серце 40-річного капітана ЗСУ, мужнього захисника України,  жителя села Яланець Олексія Ігоровича Большакова. Сьогодні, 22 лютого, провести в останню дорогу хороброго воїна-земляка зібрались родичі, друзі, побратими, керівництво громади, старостату, священники, односельчани, жителі громади. Прадавнє козацьке село Яланець проводжало на вічний спочинок ще одного свого мужнього сина.

15:59 22.02.2024

Відбулась 48 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

Сьогодні, 22 лютого, у великій залі селищної ради під головуванням очільника Томашпільської громади Валерія Немировського відбулось пленарне засідання 48 позачергової сесії селищної ради 8 скликання. У ньому взяли участь 17 депутатів із 26 обраних, запрошені.

15:54 22.02.2024

Доступна безкоштовна послуга раннього втручання

Раннє втручання - це сімейноорієнтована послуга, у якій поєднано медичну, психологічну, соціальну і педагогічну складові, яка надається мільтидисциплінарною командою фахівців дітям раннього віку (від народження до чотирьох років включно) і спрямовується на раннє виявлення та/або профілактику порушень розвитку дітей, підтримку їхніх батьків чи інших законних представників.

10:27 22.02.2024

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

20 лютого у великій залі селищної ради під головуванням очільника Томашпільської громади Валерія Немировського відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. В ньому взяли участь члени виконавчого комітету Томашпільської селищної ради, запрошені.

16:51 20.02.2024

20 лютого - День пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дорогі земляки та гості нашої територіальної громади! 20 лютого Україна молитовно вшановує День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи масові розстріли мирних протестувальників у центрі Києва під час Революції Гідності у 2013-2014 роках. Цього року виповнюється 10-та річниця тих трагічних подій.

08:00 20.02.2024

МОЛОДІЖНІ ІНІЦІАТИВИ В УМОВАХ ОБМЕЖЕНИХ РЕСУРСІВ СЕЛА

З 16 по 18 лютого у селі Стіна у рамках проекту «Відродження Одвічної Русави» відбувся 3-денний тренінг під назвою «Молодіжні ініціативи в умовах обмежених ресурсів села». У пізнавальному заході взяли участь активісти с. Стіна, працівники Томашпільської селищної ради, бібліотеки та активні жителі Томашполя, Пеньківки, Гнаткова, Клембівки. Гостинно приймав Еко-центр Стіна.

14:56 19.02.2024

Оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції

Відділення поліції №2 Тульчинського районного відділу поліції інформує про те, що з 16 по 29 лютого 2024 року проводиться набір на службу в поліцію на вакантні посади в ГУНП у Вінницькій області (поліцейський СРПП, поліцейський БПОП) чоловіків та жінок віком до 55 років, 

14:42 19.02.2024

Родині загиблого Героя-земляка Володимира Палія передали його посмертну нагороду – медаль «Захиснику Вітчизни»

Указом Президента України від 18.07.2023 р. за особисту мужність, самовіддане виконання військового обов’язку, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України посмертно нагороджено медаллю «Захиснику Вітчизни» хороброго воїна-Героя, томашпільчанина Володимира Олександровича Палія.

15:24 16.02.2024

НАША ЄДНІСТЬ – ЦЕ НАЙСИЛЬНІША ЗБРОЯ

16 лютого Україна втретє відзначає День єднання. З цієї нагоди сьогодні на центральній площі селища о 10-ій годині ранку відбулось урочисте підняття Державного Прапора України, який гордо здійнявся у небо під звуки величного Гімну незалежної, незламної країни.

11:28 16.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь