A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Увага, важлива інформація!

Шановні мешканці та гості Томашпільської громади! На даному етапі життя країни, спокій – головна зброя та підтримка один одного. Ми продовжуємо вести звичайний спосіб життя, працюємо, навчаємось. Лише в єдності ми зможемо захистити Україну, нашу цілісність та свободу. Закликаємо не вестись на провокативну інформацію та дії. «Гаряча лінія» територіальної оборони Вінниччини 0 800 50 70 28 У разі виявлення підозрілих осіб, техніки чи предметів просимо повідомляти правоохоронні органи.

09:19 16.02.2022

15 лютого в Україні вшановували учасників бойових дій на території інших держав

  З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни. Але час не владний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, волею долі одягнених у солдатські шинелі.

15:39 15.02.2022

15 лютого в Україні – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

                                  Шановні  воїни-афганці, члени ваших родин                              та учасники бойових дій на території інших держав!   З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської війни. Але час не владний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, волею долі одягнених у солдатські шинелі. На сьогодні в Україні загін учасників афганської війни, інших локальних конфліктів, і в тому числі тих, кого Україна направляла як миротворчі контингенти за роки своєї незалежності, нараховує понад 200 тисяч. В більшості - це люди, життя яких є невичерпним джерелом мужності, любові до рідної землі та сили духу, яскравим взірцем служіння народові.

08:18 15.02.2022

Про скликання 23 сесії Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 14лютого 2022 року №56 "Про скликання 23 позачергової сесії Томашпільської селищної ради" 15 лютого 2022 року відбудеться засідання 23 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 10 год.

14:35 14.02.2022

Новини спорту

 У суботу, 12 лютого, в спортивному залі Томашпільської школи-гімназії пройшли відбіркові змагання серед юнацьких та дівочих команд загальноосвітніх закладів із волейболу з метою виявлення сильніших для участі в районних змаганнях за пограмою обласної гімназіади. У турнірі взяли участь команди з Комаргорода, В.Русави та Пилипів – Борівських.  За результатами змагання перше місце посіли  команди юнаків і дівчат Комаргородської школи ( учитель фізкультури Юрій Сокольвяк), на другому – спортсмени команд Великорусавської школи (учитель – Олександр Свирид), на третьому – команда дівчат Пилипи-Борівської ЗОШ  (учитель фізкультури – Юрій Резюк).

14:20 14.02.2022

Державна податкова служба у Вінницькій області інформує

Про довідку про відсутність заборгованості ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що Порядок надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, затверджено наказом Міністерства фінансів України від 03.09.2018 №733. Для отримання Довідки платник подає заяву за формою згідно з додатком 2 до Порядку. Заява подається за вибором платника, зокрема, в електронній формі - на адресу державної податкової інспекції за основним місцем обліку платника через приватну частину Електронного кабінету з дотриманням вимог законів України. Довідка надається за вибором платника у паперовій або електронній формі, про що він зазначає у Заяві. Довідку, яка містить QR-код для здійснення автентифікації інформації, платник податків самостійно може завантажити через Електронний кабінет, в підрозділі «Довідка про відсутність заборгованості» розділу «Реєстри». Звертаємо увагу, що роздрукована Довідка може бути подана за місцем вимоги, оскільки достовірність її підтверджується спеціальним QR-кодом. Для перевірки за QR-кодом Довідки, необхідно зісканувати код, після чого автоматично здійснюється перехід на сторінку Електронного кабінету, розміщеного на офіційному вебпорталі ДПС. 

15:47 11.02.2022

Правила поведінки під час виникнення надзвичайної ситуації соціально-політичного характеру

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади у разі виникнення надзвичайної ситуації уважно слухайте  повідомлення та виконуйте вказівки місцевих підрозділів з питань цивільного захисту. Не піддавайтесь паніці! Життя багато в чому залежить від вправних та правильних дій в разі виникнення загрози нападу противника та за сигналами оповіщення цивільного захисту.          Під час загрози нападу противника ввімкніть та постійно тримайте ввімкненими телевізори та радіоприймачі. Через ці канали будуть передаватися розпорядження та сигнали оповіщення цивільного захисту та рекомендації щодо дій в цій ситуації.

15:38 11.02.2022

Томашпільські електромережі повідомляють

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 09.30 год до 15.30 год:

11:48 11.02.2022

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за січень місяць 2022 року

Станом на 1 лютого 2022 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 6 828 173 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 117,0 % виконання до плану на січень місяць в сумі 5 834 647 грн. та 5,2 % виконання до плану на рік в сумі 130 417 600 грн.

16:28 10.02.2022

22-а чергова сесія селищної ради відбулася

Як і планувалося, 22 чергова сесія Томашпільської селищної ради, оголошена розпорядженням селищного голови № 48 від 03.02.2022 року, розпочалася 8 лютого і на неї зареєструвалося  23 депутати із 26 – ти обраних. Також у сесії взяли участь запрошені:  перший заступник селищного голови Віталій Годний,  начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, начальник відділу соціально-економічного  розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Павло Кушнір, начальник відділу освіти, спорту, культури і туризму Ігор Ярош,  представники комунальних служб, закладів охорони здоров’я, правоохоронних органів, СБУ та державної пожежно-рятувальної служби старости  старостинських округів.  Головував на сесії селищний голова Валерій Немировський.

14:36 09.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь