A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Повідомлення про встановлення нових тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

Повідомлення про встановлення нових тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

По Комунальному підприємстві «Томашпільводоканал» Томашпільської селищної ради  з 01.01.2022 року діють нові тарифи на водопостачання та водовідведення на території  Томашпільської ТГ. Згідно  18 позачергової сесії 8 скликання  Рішення №2094 від 23.12.2021 року «Про затвердження комунальному підприємству «Томашпільводоканал» тарифів на послуги  централізованого водопостачання та водовідведення»

13:36 04.01.2022

Привітали з Новим роком та Різдвом Христовим

Привітали з Новим роком та Різдвом Христовим

У передень Нового року в актовій залі селищної ради зібралися керівники установ, організацій, підприємств Томашпільської громади, працівники апарату, запрошені, яких з Новоріччям та різдвяними святами привітав селищний голова Валерій Немировський. В його вітанні прозвучали щирі напутні настанови на рік наступний, вдячні слова за наполегливу працю в році, що минає. Всіх присутніх вітали також перший заступник селищного голови Віталій Годний та заступник Іван Німерчук.

12:41 31.12.2021

Вітання з Новим роком і Різдвом Христовим голови Томашпільської селищної ради Валерія Немировського

Вітання з Новим роком і Різдвом Христовим голови Томашпільської селищної ради Валерія Немировського

Шановні жителі  Томашпільської територіальної громади! Гості нашого Подільського краю! Ось і завершується 2021 рік. Ми знову перегортаємо  ще одну сторінку нашого життя, нашої історії. Дозвольте мені особисто та від імені депутатського корпусу Томашпільської селищної ради, старост старостинських округів територіальної громади привітати вас з прийдешнім Новим роком та світлим святом Різдва Христового! Хай рік прийдешній додасть усім нам нових сил, принесе нові сподівання та втілення заповітного.  Хай множаться сімейним щастям, щирою любов’ю, гараздами та  достатком ваші оселі.

11:47 31.12.2021

Вітання з Новим роком і Різдвом голови обласної ради Вячеслава Соколового

Вітання з Новим роком і Різдвом голови обласної ради Вячеслава Соколового

Дорогі друзі! Шановні жителі Вінниччини! Вітаю вас із Новим роком і Різдвом Христовим! Рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом і згуртував. Ми навчилися жити та працювати, допомагаючи один одному, і спільно долати труднощі. Нехай же новий рік буде для кожного щедрим і вдалим! Вірю, що будь-яке добре починання, яке робиться від щирого серця, буде успішним.

11:37 31.12.2021

Дружна праця – гарний результат

Дружна праця – гарний результат

Так вже о 3 год. ночі 28 грудня на роботу з розчищення доріг по селищу, до сільських громад вийшли працівники Томашпільського  КП, залучивши всю   наявну для цієї справи техніку, а старости в селах організували на розчистку доріг місцевих фермерів. Долучилися до роботи і великі агроформування: ТОВ «АК «Зелена долина», ТОВ «ФІНпром», «Кряж і К», СТОВ «Липівка», ПП «Фатіма - Агро» та інші.

09:31 30.12.2021

Державна податкова служба у Вінницькій області інформує

Державна податкова служба у Вінницькій області інформує

Увага! На Вінниччині знову активізувалися шахраї! Знову мають місце випадки вчинення шахрайських дій невідомими особами, від імені заступника начальника ГУ ДПС у області, з метою протиправного заволодіння коштами суб'єктів господарської діяльності, зареєстрованих на території обслуговування. Телефонні “вимагачі” постійно удосконалюють свої незаконні схеми “виманювання” грошових коштів з платників податків, зокрема здійснюють телефонні дзвінки або ж надсилають смс - повідомлення директорам суб'єктів господарської діяльності, які зареєстровані як платники податків на території області та під виглядом керівників структурних підрозділів ГУ ДПС у Вінницькій області пропонують за “матеріальну допомогу” уникнути перевірок, які нібито мають проводитися працівниками ГУ ДПС у Вінницькій області.

15:19 29.12.2021

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 9.00 год до 16.00 год:

12:49 29.12.2021

Перебої з електроенергією нестрашні

Перебої з електроенергією нестрашні

  Напередодні нового року Томашпільська селищна рада для забезпечення безперебійного енергопостачання об’єктів соціального значення виділила кошти в сумі 230 тис.грн.  на придбання 9 генераторів електричного струму для котелень Томашпільської школи-гімназії та Антонівської ЗОШ І – ІІІ ступенів (2 шт.), для забезпечення сталого водопостачання – для КП «Томашпільводоканал» (2 шт.),  для Томашпільського комунального підприємства (2 шт.), для КНП « Томашпільський ЦПМСД»  ( 2 шт.), для селищної ради (1 шт.).  Генератори доставлені до пунктів призначення, готові до використання при нештатних ситуаціях.

11:27 29.12.2021

Новорічні дива тривають

Новорічні дива тривають

Цими днями до Томашпільської селищної ради завітав начальник управління соціального захисту Тульчинської райдержадміністрації Микола Богач, щоб привітати та вручити новорічно - різдвяні подарунки найбільш незахищеній категорії дітей Томашпільської територіальної громади. Разом із селищним головою Валерієм Немировським, начальником відділу соціального забезпечення Томашпільської селищної ради Тетяною Балюконіс він привітав дітей з Новоріччям та Різдвом Христовим, побажав здоров’я, успіхів у навчанні, щастя, радості в житті та здійснення найзаповітніших мрій і вручив солодощі. На згадку про таку приємну зустріч у переддень Нового року і зроблено спільне фото.

11:24 29.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь