A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Шановні енергетики нашої територіальної громади, ветерани праці енергетичної галузі!

Шановні енергетики нашої територіальної громади, ветерани праці енергетичної галузі!

  Щороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкується День енергетика. Символічно, що це свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

09:02 22.12.2021

Щоб пам'ять жила вічно

Щоб пам'ять жила вічно

Шляхетну пам’ятну акцію провели учаники АТО/ООС Томашпільської громади: напередодні новорічно – різдвяних свят біля меморіального знака «Борцям за свободу і незалежність України» в пам'ять про земляків – воїнів-побратимів, що загинули в боротьбі з російським агресором на сході України, та померли  після повернення з АТО, вони посадили 10 туй  -  саме стільки наших земляків відійшли у вічність. А ще про них нагадуватиме срібляста ялиночка, яку атовці посадили та прикрасили новорічними гірляндами.

16:32 20.12.2021

Вітаємо з ювілеєм!

Вітаємо з ювілеєм!

В день, 20 грудня, до оселі Ганни Михайлівни Кузик, жительки села Ракова, зачастили гості. Воно й не дивно, адже вона відзначала своє 90-річчя. … Роки, роки. Збігли, як вода у річечці, що струменить у верболозах раківської долини. І позначені вони гіркими спогадами про нелегке сирітське дитинство, бо разом із сестричкою росли без батька, який загинув у другу світову війну. Хоча були й щасливі роки, бо дбала про них матуся-вдова, бо була молодість, жага до життя, веселий співучий характер, що додавало сили й енергії.

16:28 20.12.2021

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 9.00 год до 16.45 год:

11:13 20.12.2021

18 грудня -  День працівників РАЦСу в Україні

18 грудня - День працівників РАЦСу в Україні

         Шановні працівники відділів запису актів цивільного стану, ветерани служби! Щиро і сердечно вітаємо вас із професійним святом. Ваша робота найтіснішим способом пов’язана з людьми. Функції РАЦСів, здається, гранично прості, проте знаходитися в гущі подій людських доль під час зовсім не просто.

16:17 17.12.2021

З  Днем адвокатури України

З Днем адвокатури України

Шановні адвокати! Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем адвокатури,яке відзначається 19 грудня. За своєю природою адвокатура є одним з інструментів демократичного суспільства, оскільки виконує найважливішу цивільну функцію — захист прав і законних інтересів громадян та юридичних осіб.

16:14 17.12.2021

Українським краєм йде святий Миколай

Українським краєм йде святий Миколай

       Напередодні величного свята – Дня святого Миколая на центральній площі Томашполя  зібралися малеча і дорослі, щоб разом зустріти найулюбленішого гостя  - Миколая Чудотворця та запалити вогні новорічної ялинки.

16:04 17.12.2021

Шановні працівники державної виконавчої служби, ветерани служби!

Шановні працівники державної виконавчої служби, ветерани служби!

Прийміть найщиріші вітання  і побажання з нагоди Вашого професійного свята!     Державна виконавча служба відіграє важливу роль у суспільному житті країни, у питаннях забезпечення виконання судових рішень. Щоденна копітка праця державного виконавця захищає конституційні права та свободи громадян.

10:03 17.12.2021

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 12.00 год до 17.00 год:

08:49 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь