A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Вони змушують нас переосмилити своє життя

Вони змушують нас переосмилити своє життя

Щороку, 3 грудня, Україна разом із світовою спільнотою відзначала Міжнародний день людей з інвалідністю, людей, які мають особливі потреби, деякі обмежені можливості, але колосальну жагу до життя і до праці.

15:33 13.12.2021

Голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий запрошує дітей до Садиби Подільського чарівника

Голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий запрошує дітей до Садиби Подільського чарівника

На території Подільського зоопарку (у Вінниці по вул. С. Зулінського, 9) із 19 грудня почне працювати Садиба Подільського чарівника. Для відвідувачів уже сформована святкова новорічно-різдвяна програма, яка діятиме під патронатом голови Вінницької обласної Ради Вячеслава Соколового.

23:01 12.12.2021

17 сесія селищної ради відбулася

17 сесія селищної ради відбулася

У День професійного свята – День місцевого самоврядування, який відзначається 7 грудня, в актовій залі будинку адміністрації територіальної громади відбулася 17-та позачергова сесія селищної ради. Перед початком сесії  головуюча -  секретар селищної ради Оксана Потуторовська привітала депутатів зі святом і вручила депутатам селищної ради Роману Вергелісу та Вячеславу Моставлюку Подяки від голови Вінницької обласної ради за вагомий внесок у розбудову державництва та демократії, відстоювання запитів та інтересів громадян, створення комфортних умов для проживання мешканців сіл і селища.

11:47 09.12.2021

16 днів проти насильства

16 днів проти насильства

 Насильство над дітьми або жорстоке поводження з дітьми - це фізичне, психологічне або відсутність виховання та піклування над дітьми батьками, особами-опікунами чи сторонніми людьми, які займаються доглядом за дітьми. Насильство над дітьми може включати в себе будь-яку дію насильницького характеру, нехтування, зловживання або нездатність, небажання чи невміння виховання і турботи за дітьми від батьків чи інших осіб, що призводить до фактичної або потенційної шкоди дитині. Може мати місце в сім'ї, місці проживання дитини, на вулиці або в організаціях, школах чи громадах, з якими дитина взаємодіє.

11:33 09.12.2021

Гуманітарну акцію провели успішно

Гуманітарну акцію провели успішно

    Напередодні Дня Збройних сил України, Нового року та Різдва Христового в Томашпільській громаді було оголошено  гуманітарну акцію зі збору солодощів для воїнів, що стоять на рубежах, оберігаючи мир і спокій України, беручи участь в Операції об’єднаних сил із стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях. На заклик відгукнулися всі старостинські округи Томашпільської територіальної громади, колективи підприємств, організацій, установ, небайдужі люди різного віку і професій, дорослі і діти, окремі депутати селищної ради.

11:26 09.12.2021

Служба зайнятості закликає до легалізації трудових відносин!

Служба зайнятості закликає до легалізації трудових відносин!

Офіційне оформлення трудових відносин з працівниками – прямий обов’язок працедавців. Незважаючи на роз’яснення в засобах масової інформації та вимоги чинного законодавства, працевлаштування у правовому полі для багатьох сьогодні є серйозною проблемою.

10:17 09.12.2021

Нерухоме майно, яке можна легалізувати при одноразовому (спеціальному) добровільному декларуванні

Нерухоме майно, яке можна легалізувати при одноразовому (спеціальному) добровільному декларуванні

Головне управління ДПС у Вінницькій області нагадує, що до об’єктів  одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі - об'єкти декларування) як актив фізичної особи належить, зокрема, нерухоме майно (земельні ділянки, об'єкти житлової і нежитлової нерухомості), які належать декларанту на праві власності (в тому числі на праві спільної часткової або на праві спільної сумісної власності) і знаходяться (зареєстровані, перебувають в обігу, є на обліку тощо) на території України та/або за її межами станом на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

10:14 09.12.2021

«єПідтримка» - державна Програма цільового фінансування вразливих категорій бізнесу під час карантину

«єПідтримка» - державна Програма цільового фінансування вразливих категорій бізнесу під час карантину

З 19 грудня в Україні стартує ініційована Президентом України Програма підтримки бізнесу, який зазнав втрат під час карантину. Мета Програми - цільове фінансування бізнесу від держави шляхом надання підтримки громадянам України. Державна підтримка складе не менше 3 млрд грн у 2021 р. Планується надалі збільшення фінансування в залежності від участі громадян у Програмі.   Термін дії Програми – 1 рік (з19.12.2021 до 18.12.2022). Участь у програмі приймають всі громадяни України, які досягли 18 років.

10:48 08.12.2021

Конкурс Вінницької обласної Ради «Комфортні громади»

Конкурс Вінницької обласної Ради «Комфортні громади»

ГОЛОСУЙ за проєкти Томашпільської територіальної громади, які заплановано подати на ІІ етап конкурсного відбору   Голосування за проєкти відбуватиметься по 05 грудня 2021 року.  Голосувати мають право жителі Томашпільської територіальної громади віком від 18 років.  Одна людина може проголосувати один раз за один проєкт.

11:01 02.12.2021

Лікуєтеся в стаціонарному відділенні? Отримайте безкоштовну путівку в санаторій!

Лікуєтеся в стаціонарному відділенні? Отримайте безкоштовну путівку в санаторій!

Кожна застрахована особа (офіційно працевлаштована, в тому числі і ФОП,із заробітної плати якої сплачується ЄСВ(єдиний соціальний внесок) у Пенсійний Фонд) має право на отримання відновного лікування в санаторно-курортному закладі після перенесених захворювань і травм за рекомендацією лікуючого лікаря та за наявності висновку лікарсько-консультативної комісії, що призначаєтьсяпісля закінчення гострого періоду захворювання в разі наявності обмежень життєдіяльності і надається відповідно до профілів медичної реабілітації.

15:43 30.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь