A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють громадян про те, що у зв’язку із проведенням  планових ремонтних робіт на підстанціях та ПЛЕ буде здійснено відключення електроенергії: 

12:03 20.09.2021

Вшанували професіоналів

  Не той мужній, хто лізе на небезпеку, не почуваючи страху, а той, хто може придушити найдужчий страх і думати про небезпеку, не скоряючись страху. Ці слова чи не найбільше стосуються людей, які традиційно щороку 17 вересня відзначають своє професійне свято -  День рятувальника України.

11:51 20.09.2021

19 вересня – День працівника лісу

Шановні працівники лісу, добрі, мудрі охоронці лісових багатств! Традиційно в третю неділю вересня  в Україні відзначається День працівника лісу, ваше професійне свято. У цей день ми вшановуємо вас, людей , що обрали на все життя професію лісівника, хто ростить ліси, по – синівськи дбає про природу рідного краю, примножує своєю невтомною  працею багатства України, поліпшує екологічний стан довкілля, забезпечує надійний захист земельних угідь.

13:40 17.09.2021

Американський білий метелик

Мабуть,  багатьом мешканцям нашого краю доводилось бачити на деревах павутинні утворення з  гусеницями  оксамитово-коричневого кольору з лимонно – жовтими смугами по боках,  вкритих довгими густими волосками. Це гнізда небезпечного карантинного шкідника – американського білого метелика (АБМ), який пошкоджує понад 300 видів плодових , декоративних , лісових та інших культур. 

11:39 17.09.2021

17 вересня – День рятувальника в Україні

Шановні працівники пожежної охорони, аварійно – рятувальних служб     та інших спеціальних формувань! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем рятувальника в Україні, святом, що стало належною оцінкою вашої нелегкої, а часто й небезпечної роботи. Ви -  справжні охоронці людського життя, матеріальних  надбань, наділені  сильним духом і загартовані випробуваннями.

11:29 17.09.2021

Місячник цивільного захисту

Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 19 січня 2021 № 38 «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2021 рік», розпорядження голови селищного голови від 14.09.2021 року № 238 «Про проведення місячника цивільного захисту в Томашпільській територіальній громаді» з 17 вересня по 17 жовтня 2021 року в Томашпільській територіальній громаді  проводитиметься  "Місячник цивільного захисту".

11:05 17.09.2021

Спорт – це класно!

Олімпійські уроки під гаслом « Спорт – це класно!» проходили з 13-го по 17 - е вересня в освітніх закладах Томашпільської територіальної громади.  А 15 вересня на Олімпійських уроках у загальноосвітніх школах Томашполя, Липівки, Комаргорода та Томашпільського ЗДО «Сонечко» побували шановні гості: голова селищної ради Валерій Немировський,  голова Вынницького обласного відділення національного Олімпійського  комітету України, заслужений майстер спорту України з плавання, двохразовий срібний призер Олімпійських ігор в Барселоні, учасник Олімпійських ігор в Атланті, Сіднеї та Афінах, багаторазовий переможець та рекордсмен Всеукраїнських змагань  Павло Хникін і його дружина майстер спорту України  з плавання, багаторазова переможниця Всеукраїнських змагань з плавання Світлана Хникіна, начальник відділу освіти, спорту, культури і туризму Ігор Ярош, методист відділу освіти Василь Штифурко, головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури і туризму Григорій Слободян. 

10:36 17.09.2021

Документування паспортом громадянина України вперше

Нагадуємо Вам, що кожен учень, якому виповнилось 14 років, повинен мати паспорт  громадянина України у формі ІD-картки.   Для оформлення  ІD-картки, не пізніше ніж через місяць після досягнення 14 років, школяру необхідно особисто звернутись до територіального підрозділу Державної Міграційної служби та подати документи:

16:48 16.09.2021

Творімо добро разом

Нещодавно комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» проводилась акція «Підготуй школярика до 1 вересня». Завдяки небайдужості жителів нашої громади і не тільки, було забезпечено шкільними речами: шкільні форми, спортивний одяг, святкові вишиванки, рюкзаки, шкільне приладдя , взуття тощо - 18 сімей, в яких проживає 64 дитини.    Центром забезпечувались не лише сім’ї, які перебувають на обслуговуванні, а й сім’ї, які того потребували.

14:06 16.09.2021

COVID-19: Вакцинація - шлях запобігання хворобі.

Розширену нараду за участю керівників установ, організацій, підприємств, приватних підприємців територіальної громади провів цими днями  селищний голова Валерій Немировський. Необхідність її проведення зумовлена стрімким зростанням захворюваності на коронавірус на території України  та появою нових хворих на COVID  в нашій громаді. Темпи зростання стали причиною прийняття Кабінетом Міністрів України Постанови № 1236 про протиепідемічні обмеження, якими зокрема запроваджено «жовтий » і  «зелений» COVID – сертифікати.

14:02 16.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь