Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

З Днем захисника України!

З Днем захисника України!

 День захисника України як державне свято встановлено 14 жовтня 2014 р. указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві. Традиційно, саме на Покрову на нашій землі існувала традиція вшанування українського війська. Тож кожному патріоту України, який став на захист Батьківщини, бажаю міцного здоров’я, удачі у кожній справі, спокою у домівці. Нехай над нашими головами панує мир, а Божа Матір, яка тримає білу довгу покрову, і надалі буде оберігати Україну і своїх синів.    З повагою,   селищний голова      Валерій Немировський  

10:23 13.10.2015

Привітання до Дня вчителя!

Привітання до Дня вчителя!

Дорогі освітяни! Вітаю Вас з вашим професійним святом: Днем працівників освіти! Ваша щоденна праця нелегка і відповідальна. Адже саме Ви виховуєте у кожній дитині особистість, відкриваєте перед підростаючим поколінням широкі двері знань. Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, наснаги та творчих успіхів!   З повагою, селищний голова     В.Немировський.

11:51 02.10.2015

Пройшли змагання з гандболу за "Кубок селищного голови"

Пройшли змагання з гандболу за "Кубок селищного голови"

Об 11 годині ранку 19 вересня на центральному стадіоні Томашполя відбулось урочисте відкриття змагань за «Кубок селищного голови» з гандболу серед чоловічих команд. Після урочистого підняття прапора та святкового гімну, з вітальним словом до учасників змагань звернувся селищний голова Валерій Немировський. Для усіх глядачів із танцювальними номерами виступили дитячі колективи під керівництвом Мирослави Олійник.  

11:24 22.09.2015

Відкриття меморіальної дошки герою АТО у Томашполі

Відкриття меморіальної дошки герою АТО у Томашполі

31 рік. Саме стільки 15 вересня мало б виповнитись світлому, доброму хлопцю, патріоту своєї країни – Ігорю Гаврилюку. Нажаль, 18 лютого 2015 року Ігор трагічно загинув під ворожим обстрілом біля м.Дебальцеве.

15:17 16.09.2015

Свято знань в дитячому садочку

Свято знань в дитячому садочку

Перше вересня – початок нового навчального року. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів. Цей день є визначним і радісним святом  не лише школярів, але й  маленьких вихованців дитячого садочка «Сонечко». Для когось цей навчальний рік буде останнім в дошкільному навчальному закладі, а для когось свято Першого дзвоника буде першим у житті. Із нього почнеться цікаве дитинство, перше знайомство, перша вихователька, перші знання на шляху в Країні знань. Цього року дружна родина дитячого садочка «Сонечко» поповнилася на 40 діток, які поділилися на дві групи «Веселі морячки» та «Веселі промінчики». За традицією на дитяче свято завітали почесні гості, давні друзі садочка, які постійно допомагають діткам та педагогічному колективу: селищний голова Валерій Немировський, директор СВК «Молоко країна» Володимир Ржавічев, приватний підприємець Сергій Жмуд, методист відділу освіти Галина Поліщук. Зі словами привітань звернувся до діток та їх батьків Валерій Федорович, який побажав присутнім «Міцного здоров’я, терпіння, натхнення та благополуччя».  За традицією, яка склалася в садочку  минулого року, малеча отримала в подарунок солодощі від Валерія Федоровича, приватних підприємців Анатолія Шкурака та Олександра Панчака. Можливість побавитися на батутах дітворі  подарував депутат районної ради Володимир Лунгол та приватний підприємець В’ячеслав Дудник. Також не забули згадати  на святі про вихователів й працівників садочка, батьків вихованців, які отримали грамоти та подяки від Томашпільської селищної ради. Свято було веселим та цікавим, малечу розважали Маша та Ведмідь, клоун Вітамінчик та Чебурашка. Велика подяка колективу дитячого садочка та його завідуючій Годній Олені Іванівні за організацію такого чудового свята, адже позитивний настрій від нього залишився не лише у діток, а й в батьків.

17:22 01.09.2015

Ямковий ремонт доріг селища

Ямковий ремонт доріг селища

Так як автомобільні дороги постійно зазнають навантаження і піддаються впливам атмосферних явищ, вони зношуються, морально застарівають. Все це породжує необхідність в капітальному або поточному ремонту практично всіх доріг. Томашпільське комунальне підприємство продовжує роботи з ямкового ремонту доріг селища. Так, вже заасфальтовані ями на вулицях 40-річчя Перемоги, Леніна, Радянській, Гагаріна. Сьогодні продовжують  роботи  з ремонту тротуарів на вулиці Черняхівського. По закінченню приступлять до виконання ямкового ремонту на дорогах вулиці  Івана  Франка.  На ремонт даних доріг було витрачено 200 тис. грн з селищного бюджету.

14:41 25.08.2015

Останній день "Літніх канікул в Томашполі-2015"

Останній день "Літніх канікул в Томашполі-2015"

Ранок четверга, 20 липня став завершальним для «Літніх канікул-2015». Прохолода дня нагадувала присутнім про кінець літа. Щоб діти налаштувались на навчання, командні змагання були направлені на знання, отримані ними у школі. Відтак, діти від 9 років об’єднались у команди «Спарта, «Веселка», «Альтаїр». Команди мали свої «маршрутні листи» і пересувались між «острівцями знань». На кожному «острівці» їх чекали запитання на різні теми: «Моя Україна», «Знайомий Томашпіль», «Ерудит», «Дорожній рух», «Краєзнавчі запитання». Найвеселішим «острівцем» для команд були завдання «Дорожнього руху», адже учасники давали відповідь на кожне запитання, обираючи дорожній знак серед підготованих знаків. За підсумками набраних балів та проведених додаткових конкурсів, було визначено рейтинг команд. Отже, 3 місце зайняла команда «Альтаїр», 2 місце –  «Спарта», 1 місце – «Веселка». Усі учасники команд отримали подарунки до школи: пенали, зошити, олівці.

12:02 21.08.2015

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь