Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Освітлення вулиць- це не тільки зручність але й безпека людей

Освітлення вулиць- це не тільки зручність але й безпека людей

переконаний селищний голова Томашполя Валерій Немировський На  багаточисельні звернення  мешканців селища, яке є візитівкою району, нещодавно було здійснено певний об’єм робіт з освітлення вулиць в нічний час. Зокрема по вулиці Леніна протяжністю 2,5 км встановлено 39 залізобетонних опор та 88 ліхтарів, на що витрачено 404 тис. грн. з місцевого бюджету .

10:21 20.05.2015

Томашпільське відділення Крижопільської ОДПІ інформує

Томашпільське відділення Крижопільської ОДПІ інформує

Протягом січня-квітня поточного року платники податків, які перебувають на обліку у Томашпільському відділенні Крижопільської ОДПІ, сплатили до Зведеного бюджету 17612,4 тис. грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року сплата податків зросла на 4389 тис. грн. З загальної суми податкових надходжень до Державного бюджету надійшло 6278,1 тис. грн., до місцевих бюджетів – 11334,3 тис. грн. Надходження Державного бюджету на 35% формує ПДВ, або 2179,4 тис.грн., на 33% - ПДФО (2095,7 тис. грн..), на 15% - військовий збір (934,3 тис. грн..), на 13% - податок на прибуток підприємств (796,6 тис. грн.). Половину надходжень до місцевих бюджетів складає ПДФО – 5984,3 тис. грн., 27% - плата за землю (3066 тис. грн.), 9% - єдиний податок (1086,5 тис. грн.). Фізичні особи-підприємці спрямували до бюджету 687,3 тис. грн. Нагадуємо, що відповідно до п. 296.10 Податкового кодексу України запроваджується обов’язкове застосування реєстраторів розрахункових операцій для фізичних осіб-підприємців, які працюють на спрощеній системі оподаткування: з 1 липня 2015 року – для платників третьої групи, з 1 січня 2016 року – платників другої групи. Зазначена норма не стосується платників, які здійснюють діяльність на ринках та через засоби пересувної роздрібної мережі. Водночас, для тих платників другої та третьої груп, які з 1 січня 2015 року до 30 червня 2015 року почнуть застосовувати у власній господарський діяльності зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій, законодавством передбачено звільнення від перевірок на дотримання норм порядку застосування РРО до 1 січня 2017 року.

10:10 15.05.2015

ДОБРОВІЛЬНЕ ОБ'ЄДНАННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

ДОБРОВІЛЬНЕ ОБ'ЄДНАННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Добровільне об'єднання територіальних громад Відповідно до прийнятого «Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад» від 29.04.2015 року. Розпорядження селищного голови від 05.05.2015 року « Про вивчення пропозиції щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад та її громадське обговорення», ініціативи Горишківської сільської ради про «об’єднання територіальних громад села Горишківка  з територіальною громадою селища Томашпіль з центром у селищі Томашпіль»,  Томашпільська селищна рада повідомляє про початок громадського обговорення питання: Добровільне об’єднання територіальних громад села Горишківка з територіальною громадою селища Томашпіль з центром у Томашполі. Громадське обговорення проводиться до 25 травня 2015 року. Пропозиції або зауваження щодо об’єднання  з територіальною громадою села Горишківка  просимо письмово надсилати на адресу селищної  ради: пл. Ленінського Комсомолу, 3, або на електрону адресу: tom_ [email protected]., із  зазначенням прізвища, імені, по- батькові та адреси особи, яка їх подає. Пропозиції (зауваження) будуть реєструватися в селищній раді. Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.   Коротка інформація про основні переваги об’єднаних  територіальних громад: У місцевий бюджет надходитиме 60% Податку з доходів фізичних осіб( зараз 0) Державні субвенції ( освітня, медична). Розпорядження землями в межах та за межами населених пунктів. Статус міста обласного значення. Формування бюджету громади.  

16:16 12.05.2015

Селищний голова привітав ветеранів з Днем Перемоги

Селищний голова привітав ветеранів з Днем Перемоги

День Перемоги – дата, яка викликає безліч емоцій та переживань як у ветеранів Великої Вітчизняної війни, так і в їхніх рідних та близьких, адже воєнне лихоліття не оминуло жодної української сім’ї.

11:32 08.05.2015

Зробимо Томашпіль чистим

Зробимо Томашпіль чистим

24 квітня в рамках щорічної акції «День довкілля» працівники  Томашпільської селищної ради, дитячого садочка «Сонечко» та комунального підприємства взяли активну участь у прибиранні та побілці бордюрів по центральних вулицях селища (Леніна,Урицького, Криворучка). 

14:08 26.04.2015

Допомога громади бійцям спецбатальйону "Вінниця"

Допомога громади бійцям спецбатальйону "Вінниця"

На передодні свята Великодня, аби наші бійці відчули радість свята Воскресіння Христового, небайдужі жителі нашого селища долучилися до збору продуктів харчування  для бійців спецбатальйону «Вінниця». Разом з бійцями, що йдуть на ротацію в зону АТО, святкові подарунки будуть доставлені до місця призначення на Схід України.

12:02 09.04.2015

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь