Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Допомога громади бійцям спецбатальйону "Вінниця"

Допомога громади бійцям спецбатальйону "Вінниця"

На передодні свята Великодня, аби наші бійці відчули радість свята Воскресіння Христового, небайдужі жителі нашого селища долучилися до збору продуктів харчування  для бійців спецбатальйону «Вінниця». Разом з бійцями, що йдуть на ротацію в зону АТО, святкові подарунки будуть доставлені до місця призначення на Схід України.

12:02 09.04.2015

Томашпільчани відзначили 71-ту весну визволення селища від фашистських загарбників

Томашпільчани відзначили 71-ту весну визволення селища від фашистських загарбників

16 березня 2015 року, о 16.00 год. в смт. Томашпіль відбувся мітинг-реквієм та покладання квітів з нагоди відзначення 71-ї річниці визволення Томашпільського району від фашистських загарбників. По центрі селища пройшла колона на чолі з головою райдержадміністрації Олександром Закорченним, головою районної ради Ларисою Нароган, їх заступниками. Участь у мітингу також взяти керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій, представники політичних партій та громадських організацій, громадськість селища. До Меморіалу Слави учасники зібрання поклали вінки та живі квіти. 

09:08 17.03.2015

Томашпільщина у жалобі: 22 лютого поховали героя АТО Ігора Гаврилюка

Томашпільщина у жалобі: 22 лютого поховали героя АТО Ігора Гаврилюка

Томашпільщина провела в останню дорогу свого ГЕРОЯ - Гаврилюка Ігора Володимировича. 18 лютого 2015 року трагічно обірвалося його молоде  життя. Він віддав своє життя, загинув за нас, за мир у нашій країні, за спокій у нашому домі. Короткою виявилася життєва стежина. Та не вмирають герої, бо пам'ять про них нетлінна. Він загинув трагічно у бою під м. Дебальцеве, але житиме вічно у наших серцях. Провести в останню путь молодого героя прийшли тисячі томашпільчан. Біля районної державної адміністрації відбувся прощальний мітинг. До родини загиблого зі словами співчуття звернулись директор Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації Олександр Якубик, голова райдержадміністрації Олександр Закорченний, селищний голова Валерій Немировський та народний депутат України Іван Спориш. Попрощатися з героєм і висловити співчуття рідним прийшли друзі, побратими, з якими він був у зоні АТО, представники влади та усі покоління томашпільчан. Люди принесли з собою квіти і щирий біль від важкої втрати. Поховали Героя на новому кладовищі в смт.Томашпіль. Селищна  рада висловлює співчуття родині Гаврилюка Ігоря Володимировича – батькові – Володимиру Степановичу, матері – Марії Михайлівні, брату – Сергію Володимировичу, всім рідним і близьким з приводу передчасної смерті сина, брата і просто дорогої людини. Хай земля, за яку він віддав молоде життя буде йому пухом! Вічна пам'ять герою!

15:07 23.02.2015

Доповідь селищного голови на загальних зборах  громадян селища Томашпіль

Доповідь селищного голови на загальних зборах громадян селища Томашпіль

Населення селища Томашпіль складає 5586 чоловік, територія селища становить 773 га. та складає 2470 дворів. За минулий 2014 рік в селищі народилося 72 дитини, 78 жителів відійшло у вічність. На території селищної ради проживають 19 учасників бойових дій, 121 учасник війни, 24 інваліди великої вітчизняної війни, 15 ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, 5 дітей позбавлених батьківського піклування, 52 одиноких-пристарілих осіб, 32 багатодітні сім`ї. На території селища господарюють агроформування ТОВ АК «Зелена долина», чотири фермерські господарства: ФГ «Струмок», ФГ «Немировського», ФГ «Онікс», ФГ «Зоря» та одне колективне сільськогосподарське підприємство – КСП «Будсервіс». В містечку  функціонує 76 підприємств, установ, організацій та 72 об’єкта комерційної діяльності (магазини, кафе).

10:05 18.02.2015

Схід жителів територіальної громади селища Томашпіль

Схід жителів територіальної громади селища Томашпіль

17 лютого 2015 року в будинку культури смт.Томашпіль відбулись збори громадян, на яких селищний голова Валерій Немировський прозвітував громаді про виконану протягом 2013-2014 років роботу і ознайомив жителів територіальної громади з планами на поточний рік. Участь у зборах взяли: голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, заступник голови районної ради Валентина Залюбівська, перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Ставнійчук, представники структурних підрозділів райдержадміністрації та районних служб. У своєму виступі Валерій Немировський детально прозвітував перед жителями територіальної громади про той обсяг робіт, який вдалося виконати у минулому році. За період 2013-2014 років проведено 24 засідання сесій селищної ради, на яких було обговорено питання соціально-економічного розвитку селища, питання благоустрою населеного пункту, питання водопостачання та водовідведення, земельні питання тощо, та 29 засідань виконавчого комітету.

14:34 17.02.2015

Налагодження партнерських відносин з Республікою Молдова

Налагодження партнерських відносин з Республікою Молдова

22 січня - до Томашпільського району з офіційним візитом завітала чисельна делегація з представників  11-ти органів місцевого самоврядування  Республіки Молдова, а  також керівників  Ямпільської, Барської та Чечельницької районних державних адміністрацій, які прибули в  район у рамках спільного проекту Європейського союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ» з метою налагодження партнерських зв’язків з районами Вінниччини, підписання угод про наміри. Очолила делегацію координатор проекту  МРГ –ІІІ Анастасія Ланіна.

10:47 23.01.2015

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь