Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Із величним святом Преображення Господнього

Із величним святом Преображення Господнього

Шановні жителі та гості Томашпільської громади! Щиро вітаємо вас зі світлим і величним святом Преображення Господнього (Яблучним Спасом)! Згідно з християнською традицією, Преображення Господнє ‒ це свято, встановлене на згадку про велику подію з життя Ісуса Христа, яке  показало світу наявність в Ісусі подвійної природи ‒ божественної та людської.

08:30 19.08.2023

19 серпня – День пасічника

19 серпня – День пасічника

Шановні бджолярі Томашпільської громади! Щиро вітаємо вас з нагоди Дня пасічника! Сьогодні День пасічника ми відзначаємо разом з одним із найвеличніших християнських свят - Преображення Господнього (у народі – Медовим Спасом), головним атрибутом якого є Божий дарунок – мед. З давніх-давен українські бджолярі були у пошані. І сьогодні кропітке ремесло виготовлення меду є справжнім мистецтвом дбайливих та працьовитих людей. Адже вагомі результати не приходять самі по собі, їх запорукою є напружена праця мудрих, дбайливих фахівців з бджільництва.

07:30 19.08.2023

Безкоштовне навчання  за  програмою розвитку для людей з інвалідністю, які мають ідею створення бізнесу

Безкоштовне навчання за програмою розвитку для людей з інвалідністю, які мають ідею створення бізнесу

Компанія iHUB в рамках  проєкту Capable Ukraine проводить безкоштовне навчання  за  програмою розвитку для людей з інвалідністю, які мають ідею створення бізнесу, або вже працюючий  бізнес на початковій стадії. В рамках Програми учасники  отримають інтенсивну підготовку через інтерактивні тренінги, індивідуальне та  групове менторство, консультування,  а також психологічну та мотивовану підтримку.

14:47 16.08.2023

Програма бізнес підтримки соціальних молодіжних підприємств «Мріємо та діємо»

Програма бізнес підтримки соціальних молодіжних підприємств «Мріємо та діємо»

За підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) спільно з міжнародною некомерційною організацією IREX, у партнерстві з програмою Будуємо Україну Разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network реалізується Програма бізнес підтримки соціальних молодіжних підприємств «Мріємо та діємо». 

14:45 16.08.2023

До відома суб’єктів бджільництва – 15-17 серпня оброблятимуться поля кукурудзи

До відома суб’єктів бджільництва – 15-17 серпня оброблятимуться поля кукурудзи

Тульчинським виробничим підрозділом ПрАТ «Зернопродукт МХП» буде проведено обробку посівів кукурудзи із застосуванням пестицидів та агрохімікатів на земельній ділянці в межах Томашпільської ТГ , с.Липівка,  площею 400 га, яка межує з населеними пунктами:  с.Яришівка, с.Комаргород.

16:38 14.08.2023

УВАГА! ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

УВАГА! ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади! У середу, 16 серпня  2023 року, в адмінприміщенні Томашпільської селищної ради з 10.00 до 12.00 год. здійснюватиме особистий виїзний прийом громадян начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк.

08:00 14.08.2023

12 серпня – Міжнародний день молоді

12 серпня – Міжнародний день молоді

        ШАНОВНА МОЛОДЬ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ! Щиро вітаємо вас з Міжнародним Днем молоді! Цьогорічне свято молоді в Україні є особливим не лише тому, що ми вдруге відзначаємо його разом з усім світом — 12 серпня, а ще й через те, що в нашій країні не припиняється повномасштабна загарбницька війна. Україна бореться за свою незалежність, за своє європейське майбутнє.

08:00 12.08.2023

На околиці Пеньківки відкрили пам’ятник жертвам єврейського Голокосту

На околиці Пеньківки відкрили пам’ятник жертвам єврейського Голокосту

      9 серпня у Томашпільській громаді відбулась подія, яка стала знаковою не лише для її жителів, а й для усієї Вінниччини. У селі Пеньківка встановили перший у нашій області пам’ятник розстріляній у роки репресій єврейській сім’ї.

13:35 11.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь