Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Державна регуляторна політика у воєнний період

Державна регуляторна політика у воєнний період

Експерти ГО «Електронна республіка» у співпраці з Державною регуляторною службою України та за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" у межах реалізації ініціативи “Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату” розробили інфографіку з роз'ясненнями бізнесу щодо регуляторної політики у воєнний період. ФАЙЛ

16:16 25.07.2023

На Вінниччині не вистачає лікарів: у базі вакансій служби зайнятості понад 90 вакансій

На Вінниччині не вистачає лікарів: у базі вакансій служби зайнятості понад 90 вакансій

На Вінниччині гостра нестача лікарів різних профілів. Станом на 19 липня 2023 року у Вінницькому обласному центрі зайнятості зареєстрована 91 вакансія для лікарів різної спеціалізації. Заробітна плата у вакансіях коливається від 6700 до 20500 грн.

15:26 25.07.2023

До уваги клієнтів АТ «Вінницягаз»!

До уваги клієнтів АТ «Вінницягаз»!

З 18 липня 2023 р. АТ «Вінницягаз» функціонує у складі Групи Нафтогаз.АТ «Вінницягаз" перейшло під державне управління Групи Нафтогаз відповідно до рішення Уряду задля стабілізації ситуації в енергетичній сфері.Підстава - Розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 травня 2022р. № 429-р "Деякі питання управління активами, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, у виняткових випадках".

15:23 25.07.2023

25 липня відбудеться безкоштовний онлайн-тренінг «Органіка, актуальність, сертифікація, сьогодення»

25 липня відбудеться безкоштовний онлайн-тренінг «Органіка, актуальність, сертифікація, сьогодення»

Міжнародний сільськогосподарський кластер "Дністер" спільно з Департаментом агропромислового розвитку Вінницької ОВА запрошує на безкоштовний онлайн-тренінг «Органіка, актуальність, сертифікація, сьогодення»  

09:44 19.07.2023

19 липня – День тренера

19 липня – День тренера

Шановні тренери та ветерани спорту Томашпільської територіальної громади! Щиро вітаємо вас з професійним святом. Виховати в собі силу волі та наполегливість, прагнення до перемог - велика праця. А виховувати ті ж самі якості в інших - це великий талант! Ми пишаємося професійними спортивними перемогами земляків, які прославляють нашу громаду на всіх рівнях спортивних змагань. І розуміємо, що за кожним новим досягненням, за кожним рекордом – маленькі щоденні перемоги. Але і їх не було б, якби не професіоналізм тренерів, їхня  любов до обраної справи, людська, а часом батьківська участь у долі своїх вихованців.

08:16 19.07.2023

23 липня стартує XVII літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль

23 липня стартує XVII літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль

Сьогодні, 18 липня, після загальнонаціональної хвилини мовчання на центральній площі Томашполя з нагоди відкриття XVII літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю відбулось урочисте підняття прапора Національного Олімпійського комітету України.

08:29 18.07.2023

У Рожнятівці відкрили меморіальну Дошку загиблим воїнам-односельцям

У Рожнятівці відкрили меморіальну Дошку загиблим воїнам-односельцям

18 липня у селі Рожнятівка Томашпільської територіальної громади відбулось урочисте відкриття меморіальної Дошки в пам’ять воїнів-односельців, які загинули під час російсько-української війни Ігоря Валерійовича Бойка та Олександра Петровича Скорука. Дошку встановили на фасаді Рожнятівської гімназії – рідної школи захисників.

08:21 18.07.2023

16 липня – День бухгалтера України

16 липня – День бухгалтера України

Шановні бухгалтери, ветерани бухгалтерської ниви Томашпільської громади! Щиро вітаємо вас із професійним святом! Нині важко уявити собі галузь національної економіки де б не використовувалась ваша кропітка праця, ваш досвід та професійні знання. Робота працівників бухгалтерських служб справедливо вважається однією з ключових ланок будь-якої організації. Сумлінно виконуючи свої обов’язки, ви забезпечуєте чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів. Без вашої належної роботи неможливо досягти подальшого розвитку економіки не лише громади, а й держави загалом.

08:00 16.07.2023

Відбулась 40 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відбулась 40 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Сьогодні, 13 липня, у великій залі селищної ради під головуванням очільника Томашпільської територіальної громади Валерія Немировського відбулось засідання 40 позачергової сесії селищної ради 8 скликання. В її роботі взяли участь 18 депутатів із 26 обраних, запрошені.

14:23 13.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь