A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

29 квітня – Міжнародний день ветеринарного лікаря

29 квітня – Міжнародний день ветеринарного лікаря

Шановні працівники та ветерани ветеринарної медицини Томашпільської громади! В   останню суботу квітня щороку відзначається Міжнародний день ветеринара. Професія лікаря-ветеринара – одна з найдавніших, найгуманніших, найблагородніших, яку обирають лише за покликанням. І з кожним роком її значимість у світі тільки зростає. Адже, забезпечуючи профілактику, діагностику та лікування тварин, гарантії якості та безпеки агропромислової продукції, ви відвертаєте загрозу для життя та здоров’я людей.

08:00 29.04.2023

Відбулася 37 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

Відбулася 37 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

27 квітня 2023 року, в залі засідань Томашпільської селищної ради, за головуванням селищного голови Томашполя відбулася 37  позачергова сесія селищної ради 8 скликання. В роботі засідання взяло участь 19 депутатів, запрошені.

16:30 27.04.2023

ЖИТЕЛЬКУ ТОМАШПОЛЯ ПРИВІТАЛИ З ІМЕНИНАМИ

ЖИТЕЛЬКУ ТОМАШПОЛЯ ПРИВІТАЛИ З ІМЕНИНАМИ

22 квітня свій поважний день народження відсвяткувала жителька  Томашполя Євдокія Дем’янівна Нагорянська. Євдокія Дем’явна Нагорянська (Довгань) народилася у 1932 році у селищі Томашпіль в багатодітній селянській родині. Закінчивши п’ять класів місцевої школи, дівчинка змушена була йти працювати в місцевий колгосп. Її батька, Дем’яна Єфимовича Довганя, забрали на війну, з якої він так і не повернувся - загинув на фронті. То були важкі часи. Не мали що їсти, виживали як могли.

16:54 26.04.2023

Аграрії повинні погоджувати використання агродронів

Аграрії повинні погоджувати використання агродронів

Враховуючи норми чинного законодавства, суб’єктам господарювання, які використовують агродрони та надають ними послуги із обробітку посівів, необхідно, не пізніше, ніж за 3 (три) доби погодити проведення зазначених робіт із:

16:36 26.04.2023

26 КВІТНЯ - ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

26 КВІТНЯ - ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

Сьогодні минає 37 років з дня аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Внаслідок двох вибухів на енергоблоці АЕС радіоактивна хмара пройшла над європейською частиною радянського союзу, більшою частиною Європи та східною частиною США. У зв’язку з цим 26 квітня у всьому світі відзначають Міжнародний день жертв радіаційних аварій та катастроф.

08:00 26.04.2023

Щорічний весняний облік пасік

Щорічний весняний облік пасік

Тульчинська районна державна адміністрація ветеринарної медицини повідомляє, що відповідно до статті 34 Закону України «Про бджільництво» ветеринарно-санітарне обслуговування бджільництва здійснюється спеціалістами ветеринарної медицини або під їх контролем власниками пасік чи пасічниками.

11:37 25.04.2023

ТОМАШПІЛЬСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ ПОВІДОМЛЯЮТЬ

ТОМАШПІЛЬСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ ПОВІДОМЛЯЮТЬ

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії  4.05.2023 р. з 09.00 год. до 16.00 год:

10:36 25.04.2023

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Сьогодні, 20 квітня, у малому залі Томашпільської селищної ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням селищного голови Валерія Немировського. У ньому взяли участь 22 члени виконкому, запрошені.

16:27 20.04.2023

20 квітня - День вдячності волонтерам

20 квітня - День вдячності волонтерам

ЛЮБИТИ І ДОПОМАГАТИ – СЕНС ЇХНЬОГО ЖИТТЯ Щороку у світі 20 квітня відзначають День вдячності волонтерам. Цього дня людство висловлює вдячність усім, хто знайшов у собі силу, відвагу і робить добрі справи, не вимагаючи нічого натомість.

10:40 20.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь