A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

У цьому розділі можна ознайомитись з новинами Томашпільської селищної ради.

Дата: від до Скинути

У ТОМАШПОЛІ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ ОБЛАСТІ З РУКОПАШНОГО БОЮ

16 березня на базі Томашпільського СД ЮСШ відбувся відкритий чемпіонат Вінницької області з рукопашного бою серед юнаків, юніорів та дівчат та перший, започаткований до Дня українського добровольця, турнір з рукопашного бою серед юнаків та дівчат. у змаганнях взяли участь спортсмени Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ», Львівської обласної федерації рукопашного бою та Вінницької обласної федерації рукопашного бою в складі: Томашпільської СДЮСШ, СК «БАРС» м. Ямпіль, СК «КРАБ» с-ща Крижопіль та федерації рукопашного бою міста Вінниці.

13:35 18.03.2024

17 березня – День працівників ЖКГ та побутового обслуговування населення

Шановні працівники та ветерани праці житлово-комунального господарства і  побутового обслуговування населення нашої громади! Щороку, у третю неділю березня в Україні відзначають День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Сьогодні, сфера житлово-комунального господарства є однією із головних систем надійного життєзабезпечення громади, яка працює для комфортних умов проживання жителів та гостей нашого селища. Тепло в оселях, затишок, чистота та охайність вулиць – це все завдяки вашій щоденній нелегкій і кропіткій праці. Незважаючи на умови сьогодення та складні часи, які переживає наша країна нині, ви день у день, а іноді й без вихідних, під час складних погодних умов, докладаєте максимум зусиль аби жителям нашої громади жилося зручно і комфортно.

08:00 17.03.2024

Покладання квітів з нагоди 80-ї річниці визволення Томашполя від німецько-нацистських загарбників

80 років тому, 16 березня 1944 року, в ході Другої світової війни, після 971 дня окупації, військами ІІ-го Українського фронту під керівництвом маршала Конєва було звільнено територію Томашпільського району від німецько-нацистських загарбників.

16:45 15.03.2024

КОМУНАЛЬНИКІВ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

15 березня, напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, яке в Україні традиційно відзначається у третю неділю березня, очільник громади Валерій Немировський зустрівся у залі селищної ради з колективами комунальних установ, аби в урочистій обстановці подякувати їм за плідну працю та привітати з професійним святом.

13:58 15.03.2024

14 березня – День українського добровольця

Шановні добровольці Збройних сил України, Національної Гвардії, Територіальної оборони! Від імені усіх жителів громади щиро вітаємо вас із Днем українського добровольця. Ви є гарним прикладом наслідування для багатьох українців. Ви першими не заради орденів, а за покликом сердець взялися за зброю, коли над Україною нависла смертельна загроза.

08:00 14.03.2024

РОБОЧА ЗУСТРІЧ НЕФОРМАЛЬНОГО ОБ’ЄДНАННЯ ПСИХОЛОГІВ

12 березня у приміщенні селищної ради відбулася робоча зустріч неформального об’єднання психологів Томашпільської громади. У зібранні взяли участь очільник Томашпільської громади Валерій Немировський, керівники структурних підрозділів селищної ради, практикуючі психологи, які працюють у різних галузях громади.

11:12 13.03.2024

27 березня в Томашполі відбудеться безкоштовний семінар про гранти для бізнесу.

Маєте давню мрію виготовляти сири, розпочати виготовлення ковбас, надавати професійно послуги у бьюті сфері, налагодити швейну справу чи будь-яку іншу  та бажаєте щоб вона приносила не лише задоволення, а й кошти? Рішення є - ГРАНТИ ДЛЯ БІЗНЕСУ.     

16:33 11.03.2024

ПОСМЕРТНУ НАГОРОДУ ВОЇНА-ЗЕМЛЯКА ІГОРЯ ГАВРИЛЮКА ВРУЧИЛИ ЙОГО РОДИНІ

Указом Президента України від 9 жовтня 2023 року № 684 «Про відзначення державними нагородами» за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нашого воїна-земляка, горишківчанина Ігоря Анатолійовича Гаврилюка посмертно відзначено орденом «За мужність» III ступеня.

13:35 11.03.2024

9 березня – День землевпорядника

Шановні працівники та ветерани землевпорядної служби громади! Щиро вітаємо із професіним святом усіх, хто обрав своїм покликанням працю на рідній землі, хто турбується про її стан та родючість, про її сьогоднішнє і майбутнє! Важко переоцінити внесок землевпорядників у забезпечення раціонального використання й охорону земельних ресурсів. Адже земля - наше основне національне багатство, наша святиня і  годувальниця. Зараз в Україні проводиться земельна реформа, і саме землевпорядники є її безпосередніми виконавцями.

08:10 09.03.2024

ЗОСТАЛАСЬ В СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ І ШАНІ

9 березня минає рік, як за межу вічності відійшла наша колишня колега Валентина Германівна Залюбівська – добра, щира, чуйна людина, надзвичайно відповідальна посадовиця, доброзичлива порадниця і наставниця. Вона залишила по собі приклад великої працелюбності і стремління досягати наміченого, що й досі нам служить орієнтиром у роботі, є своєрідним взірцем у службовому та життєвому повсякденні.

08:00 09.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь