A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 23.04.2024 15:50
Кількість переглядів: 51

23 квітня під головуванням очільника Томашпільської громади Валерія Немировського відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. В його роботі взяли участь члени виконавчого комітету, запрошені.
Першим питанням члени виконавчого комітету прослухали інформацію про роботу за перший квартал поточного року підприємства сфери обслуговування населення комунальними підприємствами на території Томашпільської територіальної громади (інформував директор Томашпільського КП Вадим Немировський).

Далі затвердили звіт про виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 3 місяці поточного року.
Прийняли рішення про відшкодування з бюджету громади різниці в тарифах для населення на послуги водопостачання та водовідведення за перший квартал 2024 року КП «Томашпільводоканал».
Надали згоду про приватизацію нерухомого об’єкта шляхом викупу єдиним учасником аукціону.
Розглянули низку питань, що стосувалися правового захисту прав неповнолітніх дітей: затвердження висновку органу опіки та піклування Томашпільської селищної ради  про визначення способу участі батька у вихованні малолітньої дитини; надання права неповнолітній особі повної цивільної дієздатності; надання статусу дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; надання дозволу на реєстрацію місця проживання малолітніх дітей без згоди батька (інформувала начальник служби у справах дітей Оксана Ярош). А також затвердили висновок органу опіки та піклування щодо доцільності призначення опікуна над недієздатною особою (інформувала провідний  спеціаліст відділу соціального захисту Руслана Мазур).
Прийняли рішення про взяття на квартирний облік при виконавчому комітеті дитини-сироти (інформувала керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Інна Шклярук).
Члени виконкому одноголосно надали дозвіл на встановлення пам’ятної Дошки  на будівлі Вапнярківської гімназії загиблому учаснику АТО, воїну-ветерану, інваліду війни Сергію Володимировичу Кибі, та на встановлення пам’ятного знаку у селі Липівка військовослужбовцю-земляку Артему Степановичу Берілу, який загинув у боротьбі за свободу і незалежність України.
Надали згоду на зріз ста двадцяти аварійних деревонасаджень на територіях окремих старостинських округів громади.
Ряд прийнятих питань стосувалися житлової сфери: видачі дубліката свідоцтва на право особистої власності взамін втраченого оригіналу: присвоєння адресних номерів житловому та нежитловому приміщенням (інформував завідувач сектору містобудування і архітектури Валерій Луцишен).
Далі було затверджено два акти: про обстеження нерухомого майна після наслідків буревію, та відомість про відшкодування матеріалів; про надання гуманітарної допомоги у вигляді будматеріалів Горишківському старостинському округу.
Наостанок засідання члени виконавчого комітету розглянути ряд питань про виділення з бюджету громади одноразової грошової допомоги на лікування жителям нашої громади, які через хворобу потребують дороговартісного лікування та військовослужбовцям, які отримали бойові поранення. А також про надання одноразової грошової допомоги на поховання близьких родичів та на відшкодування матеріальних збитків, отриманих внаслідок пожежі.
Загалом на даному черговому засідання виконавчого комітету було розглянуто 24 нагальних питання.
З усіма прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному сайті Томашпільської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь