A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Міжнародний день захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей

Сьогодні о 10.00 год. відбулися заходи присвяченні Дню захисту дітей. Святкування розпочалося з центральної площі, де впевненими кроками крокували вихованці дитячого садочка "Сонечко" . Дітки сформували святкову колону, розділившись за групами: "Козачата","Веселі бджілки", "Капітошки", "Веселка", "Веселі морячки", "Диво-метелики", "Дзвіночки", "Грайливі ведмежата", "Янголята", продовження свята відбулося в районному будинку культури, куди дітвора дружно вирушила по закінченню "Параду дошкільнят" .

16:06 02.06.2014

Відкрито центр надання адміністративних послуг

Відкрито центр надання адміністративних послуг

           8 січня 2014 року у Томашполі у тестовому режимі розпочав роботу Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Центр надання адміністративних послуг створено для полібшення якості адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами і органами державної влади.

11:01 08.01.2014

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Щиро вітаю вас з Новим 2014 роком та Різдвом Христовим! Хай прийдешній рік подарує вам вир нових вражень, професійних досягнень та творчих злетів, а життєвий шлях наповнюється лише благородними справами! Бажаю, щоб ця пора чарівності і святості відображалася у посмішках рідних та близьких! Хай Новорічна казка і Різдвяна зірка принесуть у вашу оселю мир та любов, віру та надію, щастя та передчуття дива! З повагою голова селищної ради                                                        Валерій  Немировський

10:55 31.12.2013

З днем енергетика!

З днем енергетика!

Шановні жителі Томашполя, енергетики підприємств, ветерани галузі! Сердечно вітаю вас з професійним святом.  

10:40 22.12.2013

З Днем міліції України

З Днем міліції України

Шановні працівники та ветерани органів внутрішніх справ!                           Щиро вітаю Вас із професійним святом — Днем міліції! На працівників органів внутрішніх справ покладено винятково відповідальне, благородне завдання - захищати життя, здоров'я людей, їхні права і свободи, інтереси держави і суспільства від протиправних посягань. Це ви, шановні міліціонери, дні і ночі знаходячись на бойовому посту, ведете боротьбу із злочинністю, охороняєте громадський порядок. Приємно відзначити, що правоохоронці демонструють при цьому високий професіоналізм та мужність, не шкодуючи сил і здоров'я, нерідко ризикуючи власним життям заради життя інших.   У цей святковий день прийміть щиру подяку за вашу самовіддану працю. Нехай удача та професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті! Бажаю мужності, витримки й наснаги, родинного добробуту, міцного здоров'я і щастя!   З повагою голова селищної ради В.Ф. Немировський

15:59 20.12.2013

В Томашполі засвітили новорічну ялинку

В Томашполі засвітили новорічну ялинку

Сьогодні у нашому містечку спалахнула вогнями новорічна ялинка, яка є символом світлого майбутнього. Відбулося урочисте відкриття за традицією 19 грудня в день Святого Миколая. У святкуванні взяли участь голова районної державної адміністрації Олександр Корчовий, заступник голови райдержадміністрації Ігор Ярош, голова районної ради Анатолій Олійник, селищний голова Валерій Немировський, колективи підприємств, організацій та установ, жителі та гості селища. Очільники району привітали всіх з наступаючими святами - Новим роком та Різдвом Христовим.

15:47 19.12.2013

Відзначення Дня місцевого самоврядування

Відзначення Дня місцевого самоврядування

7 грудня, в Україні святкують День місцевого самоврядування. Саме цього дня, ще в 1990 році, коли Україна перебувала у складі Радянського Союзу, був прийнятий закон про місцеве самоврядування. Тож сьогодні всі, хто працює в сільських, селищних, міських, районних і обласних радах відзначають своє професійне свято. Місцеве самоврядування – це потужна сила, яка має велику довіру населення. Спільна роботи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування допомагає вирішувати нагальні проблеми Томашпільчан.

14:13 06.12.2013

Перенесено пам'ятник В.І.Леніну

Перенесено пам'ятник В.І.Леніну

28 листопада 2013 року, відповідно до рішення селищної ради 44 сесії 6 скликання від 12.11.2013 року, памятник Леніну В.І як і було заплановано, перенесено з площі Ленінського Комсомолу в центральний селищний парк культури та відпочинку. В подальшому планується проведення ремонтних робіт в центральному парку, де буде створено музей під відкритим небом. 

14:11 29.11.2013

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь