Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Шановні томашпільчани та гості селища!

Шановні томашпільчани та гості селища!

28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії нашого народу. Україна обрала шлях незалежного розвитку та закріпила це в Конституції. З прийняттям цього історичного акту український народ отримав найцінніше: право на самовизначення, а Держава стала незалежною, демократичною, суверенною та соборною. Дорогі томашпільчани, вітаючи Вас із визначним державним святом, хочу побажати вам впевненості, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція, нести високе звання громадянина Української держави. Нехай же в цей урочистий день міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі. Від усього серця зичу вам міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності. Хай буде мир на нашій Землі!  

09:54 27.06.2015

Вшанували пам’ять жертв війни в Україні

Вшанували пам’ять жертв війни в Україні

День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні відзначається щорічно 22 червня. З цієї нагоди 22 червня о 15.30 год. по селищі пройшла колона з громадськості селища, яку очолили перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук, голова районної ради Лариса Нароган, селищний голова Валерій Немировський. Вшановуючи пам’ять полеглих за звільнення рідного краю від ненависного ворога, учасники зібрання прийшли до Меморіалу слави, де відбулось покладання живих квітів, вінків та корзин до меморіальних плит та вшануванняпам'яті загиблих хвилиною мовчання.

15:16 23.06.2015

Привітали медичних прцівників селища

Привітали медичних прцівників селища

19 червня о 13.00 год. в районному будинку культури відбулося урочисте святкування Дня медичного працівника. На нього зібралися представники медичної сфери нашого селища та Томашпільського району: лікарі та медичні сестри центральної районної лікарні, лікарі сільських амбулаторій загальної практики сімейної медицини, завідуючі та працівники фельдшерсько-акушерських пунктів. 

10:09 20.06.2015

Привітання з Днем медичного працівника

Привітання з Днем медичного працівника

Дорогі медичні працівники! У переддень свята висловлюю всім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я і радість.Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення.

09:56 18.06.2015

Медіа-захід в ДНЗ «Сонечко» смт. Томашпіль та ДНЗ «Пролісок» с.Антонівка

Медіа-захід в ДНЗ «Сонечко» смт. Томашпіль та ДНЗ «Пролісок» с.Антонівка

Спільний Проект Європейського Союзу та Програми Розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ) в партнерстві з місцевою владою провів Медіа-день зі сталого місцевого розвитку та енергоефективності для представників національних ЗМІ. З цієї нагоди Вінницький обласний підрозділ впровадження презентував кращі практики реалізації інноваційних енергоефективних проектів в Томашпільському районі. Медіа-захід проводився в смт. Томашпіль (ДНЗ «Сонечко») та с. Антонівка (ДНЗ «Пролісок») з подальшим ознайомленням історій успіху громад та особистим знайомством журналістів з усіма її героями. Участь у заході взяли голова Томашпільської районної державної адміністрації Олександр Закорченний та голова районної ради Лариса Нароган. Основною метою Медіа-дня МРГ є формування проектного медіа-пулу та налагодження постійного «інформаційного каналу» зі ЗМІ з метою передачі найкращих практик про місцевий розвиток та методологію Проекту.

10:01 17.06.2015

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь