A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Шановні жителі селища!

Шановні жителі селища!

У зв'язку з введенням державою обмеження на споживання електричної енергії та з метою уникнення аварійного відключення електропостачання просимо вжити відповідних заходів щодо максимального обмеження споживання електроенергії в години пікових навантажень з 08:00 до 10:00 годин та з 19.00 до 22.00 населенням, юридичними та фізичними особами — суб'єктами господарської діяльності.

09:42 22.09.2014

Нове життя ДНЗ "Сонечко"

Нове життя ДНЗ "Сонечко"

«Нове життя ДНЗ "Сонечко"» Історія успіху громади «Надія Томашпілля» смт Томашпіль, Томашпільського р-ну, Вінницької області

09:53 17.09.2014

Святкування Дня фізичної культури та спорту

Святкування Дня фізичної культури та спорту

Сьогодні, на районному стадіоні «Колос» відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення професійного свята - Дня фізичної культури та спорту. Для представників спортивної спільноти – тренерів, викладачів, ветеранів спорту та юних спортсменів було організовано яскраву концертну програму. Розпочалися урочистості парадом усіх учасників свята, урочисто крокували представники делегацій сільських та селищних рад району. Привітати спортсменів, аматорів, ветеранів, учасників районних заходів із святом прибули почесті гості: перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук, заступник голови районної ради Валентина Залюбівська та завідуюча організаційним відділом обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Світлана Коновалова, побажали всім присутнім здоров’я, краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.  своїй вітальній промові Віктор Анатолійович, звертаючись до спортивної еліти району, відзначив, що вони є прикладом для усієї територіальної громади. Висловив вдячність за вагому підтримку спортивної галузі району Споришу Івану Дмитровичу – голові приватного сільськогоУсподарського підприємства «Перемога» с. Високе, приватним підприємцях смт. Томашпіль Тімкову Сергію Андрійовичу та Мандришу Олександру Анатолійовичу, директору СО «Томашпільські електромережі» Стандніку Івану Андрійовичу, директору ДП «Томашпільводоканал» Лунголу Володимиру Григоровичу, селищним головам району Немировському Валерію Федоровичу та Тихолазу Миколі Миколайовичу. Під час урочистостей Почесними Грамотами та Подяками районної державної адміністрації та районної ради, відділу з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації, відділу освіти райдержадміністрації, обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» було нагороджено кращих представників спортивної громади району. Гучними оплесками вітали присутніх переможців міжнародних турнірів, призерів чемпіонатів України, чемпіонів районних та обласних змагань. Окремо відзначили ветеранів спорту, які з року в рік примножували славні спортивні здобутки Томашпільщини. В ході свята за ініціативою начальника відділу у справах фізичної культури та спорту райдержадміністрації Григорія Слободяна відбулася благодійна акція збору коштів на допомогу у лікуванні наших військовослужбовців, які наразі знаходяться в Вінницькому військовому госпіталі. Учасниками свята було зібрано 1352 гривні.[ По завершенню урочистостей на стадіоні відбулися змагання з різних видів спорту між командами делегацій свята.

20:48 11.09.2014

1 вересня в дитячому садочку "Сонечко"

1 вересня в дитячому садочку "Сонечко"

1 вересня не лише свято для діток які йдуть в перший клас, а й свято для  вихованців дошкільних закладів. Саме колектив дитячого садочка  "Сонечко" організува для своїх  малят справжнє свято знань. Розпочався  урочистий захід з виходу дошкільнят : молодша група №1 -"Калинка", №2 "Ромашка"," Капітошки", "Веселі бджілки", середня група №1 "Козачата", середня група №2 "Веселка", старша група №1 "Веселі моряки", старша група №2 "Дзвіночки". На свято до малят   завітали почесні гості: перший заступник голови РДА Ставнійчук В.А., селищний голова Немировський В.Ф., методист РМК  Харченко Г.В., начальник водоканалу Лунгол В.Г., директор БП ДП "Молоко країна" компанія "Мілкіленд" Ржавічев В.А. які привітали малечу та їх  батьків зі святом першого дзвоника, та пригостили малечу солодощами. Працівники садочка отримали грамоти та подяки від Томашпільської селищної  ради. Свято було веселим та цікавим, малечу розважали клоуни Наташка і Сашка, далматинчик Бімчик, позитивний настрій від свята залишився не лише у діток , і в батьків.

11:00 01.09.2014

Міжнародний день захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей

Сьогодні о 10.00 год. відбулися заходи присвяченні Дню захисту дітей. Святкування розпочалося з центральної площі, де впевненими кроками крокували вихованці дитячого садочка "Сонечко" . Дітки сформували святкову колону, розділившись за групами: "Козачата","Веселі бджілки", "Капітошки", "Веселка", "Веселі морячки", "Диво-метелики", "Дзвіночки", "Грайливі ведмежата", "Янголята", продовження свята відбулося в районному будинку культури, куди дітвора дружно вирушила по закінченню "Параду дошкільнят" .

16:06 02.06.2014

Відкрито центр надання адміністративних послуг

Відкрито центр надання адміністративних послуг

           8 січня 2014 року у Томашполі у тестовому режимі розпочав роботу Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Центр надання адміністративних послуг створено для полібшення якості адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами і органами державної влади.

11:01 08.01.2014

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

Щиро вітаю вас з Новим 2014 роком та Різдвом Христовим! Хай прийдешній рік подарує вам вир нових вражень, професійних досягнень та творчих злетів, а життєвий шлях наповнюється лише благородними справами! Бажаю, щоб ця пора чарівності і святості відображалася у посмішках рідних та близьких! Хай Новорічна казка і Різдвяна зірка принесуть у вашу оселю мир та любов, віру та надію, щастя та передчуття дива! З повагою голова селищної ради                                                        Валерій  Немировський

10:55 31.12.2013

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь