Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Святковий велопробіг вихованців дитячого садочка «Сонечко»

Святковий велопробіг вихованців дитячого садочка «Сонечко»

Сьогодні о 10.00 год. на центральній площі селища відбувся велопробіг вихованців дитячого садочка «Сонечко», присвячений Міжнародному дню захисту дітей. На свято завітали: начальник відділу фізичної культури та спорту райдержадміністрації Григорій Слободян, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Любов Мокрак, селищний голова Валерій Немировський.

14:07 28.05.2015

Освітлення вулиць- це не тільки зручність але й безпека людей

Освітлення вулиць- це не тільки зручність але й безпека людей

переконаний селищний голова Томашполя Валерій Немировський На  багаточисельні звернення  мешканців селища, яке є візитівкою району, нещодавно було здійснено певний об’єм робіт з освітлення вулиць в нічний час. Зокрема по вулиці Леніна протяжністю 2,5 км встановлено 39 залізобетонних опор та 88 ліхтарів, на що витрачено 404 тис. грн. з місцевого бюджету .

10:21 20.05.2015

Томашпільське відділення Крижопільської ОДПІ інформує

Томашпільське відділення Крижопільської ОДПІ інформує

Протягом січня-квітня поточного року платники податків, які перебувають на обліку у Томашпільському відділенні Крижопільської ОДПІ, сплатили до Зведеного бюджету 17612,4 тис. грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року сплата податків зросла на 4389 тис. грн. З загальної суми податкових надходжень до Державного бюджету надійшло 6278,1 тис. грн., до місцевих бюджетів – 11334,3 тис. грн. Надходження Державного бюджету на 35% формує ПДВ, або 2179,4 тис.грн., на 33% - ПДФО (2095,7 тис. грн..), на 15% - військовий збір (934,3 тис. грн..), на 13% - податок на прибуток підприємств (796,6 тис. грн.). Половину надходжень до місцевих бюджетів складає ПДФО – 5984,3 тис. грн., 27% - плата за землю (3066 тис. грн.), 9% - єдиний податок (1086,5 тис. грн.). Фізичні особи-підприємці спрямували до бюджету 687,3 тис. грн. Нагадуємо, що відповідно до п. 296.10 Податкового кодексу України запроваджується обов’язкове застосування реєстраторів розрахункових операцій для фізичних осіб-підприємців, які працюють на спрощеній системі оподаткування: з 1 липня 2015 року – для платників третьої групи, з 1 січня 2016 року – платників другої групи. Зазначена норма не стосується платників, які здійснюють діяльність на ринках та через засоби пересувної роздрібної мережі. Водночас, для тих платників другої та третьої груп, які з 1 січня 2015 року до 30 червня 2015 року почнуть застосовувати у власній господарський діяльності зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій, законодавством передбачено звільнення від перевірок на дотримання норм порядку застосування РРО до 1 січня 2017 року.

10:10 15.05.2015

ДОБРОВІЛЬНЕ ОБ'ЄДНАННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

ДОБРОВІЛЬНЕ ОБ'ЄДНАННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

Добровільне об'єднання територіальних громад Відповідно до прийнятого «Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад» від 29.04.2015 року. Розпорядження селищного голови від 05.05.2015 року « Про вивчення пропозиції щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад та її громадське обговорення», ініціативи Горишківської сільської ради про «об’єднання територіальних громад села Горишківка  з територіальною громадою селища Томашпіль з центром у селищі Томашпіль»,  Томашпільська селищна рада повідомляє про початок громадського обговорення питання: Добровільне об’єднання територіальних громад села Горишківка з територіальною громадою селища Томашпіль з центром у Томашполі. Громадське обговорення проводиться до 25 травня 2015 року. Пропозиції або зауваження щодо об’єднання  з територіальною громадою села Горишківка  просимо письмово надсилати на адресу селищної  ради: пл. Ленінського Комсомолу, 3, або на електрону адресу: tom_ [email protected]., із  зазначенням прізвища, імені, по- батькові та адреси особи, яка їх подає. Пропозиції (зауваження) будуть реєструватися в селищній раді. Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.   Коротка інформація про основні переваги об’єднаних  територіальних громад: У місцевий бюджет надходитиме 60% Податку з доходів фізичних осіб( зараз 0) Державні субвенції ( освітня, медична). Розпорядження землями в межах та за межами населених пунктів. Статус міста обласного значення. Формування бюджету громади.  

16:16 12.05.2015

Селищний голова привітав ветеранів з Днем Перемоги

Селищний голова привітав ветеранів з Днем Перемоги

День Перемоги – дата, яка викликає безліч емоцій та переживань як у ветеранів Великої Вітчизняної війни, так і в їхніх рідних та близьких, адже воєнне лихоліття не оминуло жодної української сім’ї.

11:32 08.05.2015

Зробимо Томашпіль чистим

Зробимо Томашпіль чистим

24 квітня в рамках щорічної акції «День довкілля» працівники  Томашпільської селищної ради, дитячого садочка «Сонечко» та комунального підприємства взяли активну участь у прибиранні та побілці бордюрів по центральних вулицях селища (Леніна,Урицького, Криворучка). 

14:08 26.04.2015

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь