Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Свято Водохреща

Свято Водохреща

19 січня православні та греко-католики відзначають один з найдавніших християнських свят - Хрещення Господнє, або Богоявлення. У цей день християни згадують хрещення Ісуса Христа в річці Йордан, з якого почалося його служіння людству. На берег Яришівського ставка вийшло понад 300 томашпільчан, які теж вірять у цілющу та чудодійну силу води. Після обряду освячення води, який здійснив настоятель Свято-Успенського храму отець Михаїл, всі бажаючі мали змогу  скупатися в освяченій воді.Томашпільською селищною радою було облаштовано місця для перевдягання та безпечний спуск до води, розпалено багаття, біля якого можна було погрітися. А також усіх пригощали гарячою  юшкою. 

16:01 19.01.2015

Про рейд «Нічне місто» на території Томашпільської селищної ради

Про рейд «Нічне місто» на території Томашпільської селищної ради

17.01.2015 року працівниками Томашпільської селищної ради спільно з  службою у справах дітей райдержадміністрації , працівниками  КМСД Томашпільського РВ УМВС України у Вінницькій області , РЦСССДМ, представником громадського формування по охороні громадського порядку , було проведено профілактичний рейд  на території  селища Томашпіль. Було перевірено ряд розважальних закладів які зареєстровані та функціонують на території селища,  зокрема кафе, дискотеку, бари. За результатами проведеного рейду правопорушень виявлено не було.

10:05 19.01.2015

15 січня – День жалоби за загиблими в результаті дій терористів

15 січня – День жалоби за загиблими в результаті дій терористів

        З метою вшанування пам'яті загиблих Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про оголошення в Україні дня жалоби» у зв'язку із трагічною загибеллю мирних жителів біля міста Волноваха на Донеччині 13 січня 2015 року внаслідок обстрілу пасажирського автобуса терористами. У день жалоби на всій території України:  - вшанувати пам'ять загиблих о 12 годині хвилиною мовчання;  - приспустити Державний Прапор України на будинках і спорудах органів    державної влади, органів місцевого самоврядування, державних  підприємств, установ і організацій;  - відмінити розважально-концертні заходи, спортивні змагання, внести  відповідні зміни до програм теле- та радіопередач.

10:17 15.01.2015

Гуманітарна допомога бійцям АТО

Гуманітарна допомога бійцям АТО

Жителі нашого селища  активно відреагували та долучилися до збору продуктів харчування для  бійців в зоні АТО.  Протягом трьох  днів Томашпільська  селищна рада спільно з жителями селища активно  збирала продукти харчування для  бійців.   Хочеться висловити слова вдячності всім небайдужим, які охоче  долучилися до збору продуктів. Ваша допомога та підтримка дуже важлива для бійців Збройних Сил України, добровольчих батальйонів де несуть службу наші земляки.

11:21 24.12.2014

З Днем міліції України

З Днем міліції України

Шановні захисники правопорядку! Вітаю Вас з професійним святом – Днем міліції! Захист життя, честі і гідності громадян та інтересів держави від протиправних посягань – завдання великої ваги, які виконуєте ви, щоб у нашій державі панували мир та спокій. Ваша служба складна і небезпечна.Не шкодуючи сил і здоров'я, ризикуючи власним життям заради життя інших, ви за будь-яких обставин виконуєте свій професійний обов'язок. Завдяки відповідальному ставленню до службових обов’язків, вмінню долати труднощі та за умови всебічної підтримки з боку суспільства працівники міліції з честю виконають поставлені завдання із зміцнення законності та правопорядку в нашому селищі. У День свята бажаю Вам високих професійних здобутків у благородній справі – служінні українському народу. Міцного здоров’я, родинного тепла вам та вашим близьким!

15:43 19.12.2014

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь