Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Готуємося до проведення комплексу збиральних робіт в умовах воєнного стану

Готуємося до проведення комплексу збиральних робіт в умовах воєнного стану

      Відповідно до  доручення начальника Тульчинської районної військової адміністрації 8 липня в актовій залі Томашпільської селищної ради відбувся семінар для керівників сільгосппідприємств, фермерських господарств та ФОПів, на якому розглядалися  архіважливі на сьогоднішній час питання щодо проведення жнивних робіт в умовах повномасштабної збройної агресії рф проти України.

15:21 08.07.2022

Повідомлення про проведення хімічної обробки посівів

Повідомлення про проведення хімічної обробки посівів

Повідомляємо, що  07.07.2022р., 08.07.2022 09.07.2022р., 10.07.2022, 11.07.2022р., з 20 .00 години вечора по 06.00 годину ранку в залежності від погодних умов по населених пунктах с.Липівки та с.Олександрівки Немирівське ВП ПрАТ «Зернопродукт МХП» планує проведення хімічного обробітку посівів соняшника, а саме:

11:43 07.07.2022

Вітаємо з ювілеєм!

Вітаємо з ювілеєм!

Напередодні величного православного свята Різдва  Івана Предтечі, яке в Україні має ще й назву Івана Купайла, свій 90-річний ювілей відзначає  жителька села Велика Русава Марія Тодосівна Грама.  До неї в цей урочистий день завітали шановні гості: староста Великорусавського старостинського округу Микола Коваль, працівники старостинського округу та сільських закладів культури, аби поздоровити Марію Тодосівну з поважним ювілеєм. Щиро й сердечно віншували вони ювілярку – просту, натруджену, добру і совісну жінку, яка все  своє життя віддала  праці в колишньому  колгоспі.

11:56 06.07.2022

Дорогі учні! Шановні вчителі, батьки!

Дорогі учні! Шановні вчителі, батьки!

Цей  навчальний рік став для нас особливим, вперше за більше як 80 років незвичним.   Вперше без урочистої лінійки та останнього дзвоника  проходять таке скромне святкування завершення навчального року в рідній школі  для випускників! І тим не менше… Дорогі випускники! Для вас починається новий доленосний етап, повний надій, прагнень, мрій! Головне - успішно скласти іспит, визначитися з професією, знайти свій шлях у житті. Нехай у вашій пам’яті залишиться якомога більше світлих спогадів про шкільні роки, адже попереду у вас доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань. 

16:58 04.07.2022

Привітали зі святом

Привітали зі святом

Сьогодні професійне свято відзначають працівники Національної поліції України. До правоохоронців  чергової частини відділення поліції №2 Тульчинського РВП прибув селищний голова Томашполя Валерій Немировський.

14:55 04.07.2022

Ти – охоронець порядку, закону вірний страж…

Ти – охоронець порядку, закону вірний страж…

  Згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року в нашій державі 4 липня відзначається День національної поліції України. Цим Указом держава окреслила  головні завдання Національної поліції – реалізація державної політики в сферах забезпечення охорони прав людини, інтересів держави і суспільства, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або через надзвичайні ситуації потребують такої допомоги.

10:51 04.07.2022

Пісня   теж допомагає ворога долати

Пісня теж допомагає ворога долати

Вінницький вокально-інструментальний ансамбль військово-патріотичної пісні  «Аскер»  - не вперше на Томашпільщині. Багато років підряд гурт давав концерти на томашпільській сцені в дні відзначення річниць виводу радянських військ з Афганістану. Репертуар колективу, розрахований на широку авдиторію, завжди сприймався  глядачами різного віку і вподобань.

10:44 04.07.2022

Шановні працівники споживчої кооперації, ветерани, пайовики!

Шановні працівники споживчої кооперації, ветерани, пайовики!

Вітаю вас із професійним святом – Міжнародним днем кооперації, який щорічно відзначається в першу суботу липня.   В останні роки споживча кооперація працює в нових ринкових умовах і намагається сповна виконувати своє головне завдання, історично притаманну їй місію – вірно служити людям праці і державі. Своєю діяльністю, шановні кооператори, ви сприяєте впровадженню економічних і соціальних реформ, розвиткові підприємницької ініціативи, задоволенню потреб людей у якісних товарах і послугах, створюєте умови для підвищення добробуту населення.

08:20 02.07.2022

День податківця України

День податківця України

2 липня своє свято відзначають люди у формі, від яких багато в чому залежить фінансовий добробут нашої країни. У цей літній день своє професійне свято - День податківця України – відзначають працівники податкової служби України.

08:15 02.07.2022

Томашпільщина попрощалась з воїном-захисником

Томашпільщина попрощалась з воїном-захисником

Сьогодні Томашпіль прощався з воїном-земляком, солдатом ЗСУ, ГЕРОЄМ, що віддав своє життя за мир на рідній землі – Яном Чорним.  Нещадний ворог, що століттями називав себе братом, віроломно напав на нашу Батьківщину,  забирає  життя кращих синів України… Ось до легіону ГЕРОЇВ – мужніх, гордих, нескорених – доєднався і Ян. Він був люблячим, турботливим сином та батьком, добрим і щирим братом, гарним товаришем та просто чудовою людиною…Таким Яна  знали всі: рідні, близькі та знайомі.

15:56 01.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь