Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Інформація для населення від інших установ та організацій

Передача показань лічильника газу здійснюється за тим самим особовим рахунком, яким ви користувалися до 1 травня поточного року

АТ «Вінницягаз» звертає увагу споживачів, що оплата розподілу газу та передача показань лічильника здійснюється за тим самим особовим рахунком, яким ви користувалися до 1 травня поточного року. Цей особовий рахунок ви можете знайти на рахунках АТ "Вінницягаз" за послуги розподілу газу, а також в електронних сервісах 104.ua.

14:27 16.08.2022

Нова аграрна політика

Україна – гарант національної та світової продовольчої безпеки. Розвиток переробки, біоенергетичного виробництва, садівництва, ягідництва та овочівництва, тваринництва, диверсифікація логістичної інфраструктури та забезпечення безперешкодного експорту.

13:55 16.08.2022

Не пропустіть! Актуальні зміни в податковому законодавстві

Податкова служба звертає увагу платників податків на зміни впроваджені Законом України від 12 травня 2022 року №2260-ІХ “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану”.

15:26 08.08.2022

ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ УЧАСНИКІВ ДОРОЖНЬОГО РУХУ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Війна та негативні соціальні наслідки, які вона потягла, повністю змінили життя Українського народу, а також збільшили різноманіття ризиків для базових прав громадян на життя, здоров’я і майно. Це стосується і сфери дорожнього руху та експлуатації транспорту, безпека якої зазнала додаткових загроз. Ураховуючи вразливість учасників дорожнього руху у період воєнного стану, вимушену необхідність мільйонів громадян України у переміщенні на автомобільному та іншому транспорті на значні відстані територією держави науковцями НДІ ВПЗ було розроблено Пам’ятку «Правила поведінки учасників дорожнього руху під час війни». У ній міститься низка важливих і соціально корисних порад, здатних зберегти життя і знизити ризики для знищення майна громадян.

10:58 07.08.2022

Ще більше української мови

Інформуємо томашпільчан, що  з З 16 липня 2022 року набирають чинності окремі норми Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» (далі- Закон), які стосуються використання мови в мережі Інтернет та мови інтерфейсів комп'ютерних програм, встановлених на товарах.

08:41 29.07.2022

Відповіді на поширені запитання працівників в умовах воєнного стану

В умовах воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботу задля надання усіх видів допомог і страхових виплат українцям. Відповіді на найпоширеніші запитання, які ми отримуємо від працівників під час війни, завжди можна знайти онлайн на ресурсах Фонду соціального страхування України:

11:30 25.07.2022

Оголошення

Міністерством у справах ветеранів України розроблені аграрні бізнес-проєкти, з метою підтримки ветеранів війни. Бізнес-проєкти реалізуються в галузях садівництва та ягідництва.  Учасниками реалізації бізнес проєктів можуть бути ветерани війни, які отримали в користування земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства, садівництва та городництва. Фінансування реалізації проєктів здійснюється за підтримки міжнародних проєктів технічної допомоги.

16:18 20.07.2022

Нафтогаз забезпечує газом більшість українців: що потрібно знати

З 1 травня 2022 року до реєстру Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» підключені 8,8 млн українських домогосподарств, які отримували газ від постачальника «останньої надії» (ПОН), відповідно до річного тарифного плану «Фіксований» з однією з найвигідніших цін на ринку — 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості транспортування). Укладати додаткові договори не потрібно, адже перехід відбувся автоматично. Відповідаємо на найбільш поширені питання.

09:18 20.07.2022

До уваги мешканців Липівського та Олександрівського старостинського окургів

ПрАТ "Зернопродукт МХП" повідомив про проведення хімічних обробітків посівів В населених пунктах с.Липівка та с.Олександдрівка 04.07.2022, 05.07.2022, 06.07.2022, 07.07.2022, 08.07.2022 з 20:00 по 06:00 години, в залежності від погодніх умов, на полях Немирівського ВП ПрАТ "Зернопродукт МХП" планує проведення хімічного обробітку посівів соняшника, а саме

10:32 01.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь