A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Інформація для населення від інших установ та організацій

Томашпільські електромережі повідомляють

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 09.00 год до 15.00 год:

16:12 09.02.2023

Урядом врегульовані деякі питання щодо оформлення паспортних документів

Урядом України прийнято постанову «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України», проєкт якої розроблено Державною міграційною службою України. Прийнятими змінами врегульовуються питання, які значно спрощують порядок оформлення паспортних документів під час воєнного стану.  Зокрема передбачено можливість:

10:23 01.02.2023

Причини і запобігання отруєння бджіл

Міністерство аграрної політики України розробило пам’ятки для аграріїв та пасічників про основні причини і заходи попередження отруєння бджіл, механізми встановення отруєння бджіл.

15:17 30.01.2023

Опитування ветеранів/ветеранок в рамках проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок війни»

Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» проводить опитування ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств. Це опитування проводиться з метою подальшого наданням ветеранам і ветеранкам війни, які зацікавлені у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств, інформаційно-консультаційного супроводу і навчання основам фермерства і кооперації. За допомогою цього опитування організатори зможуть проаналізувати проблеми ветеранського підприємництва у сільському господарстві і надати отримані висновки організаціям (державним та недержавним), які надають підтримку ветеранам та ветеранкам. Опитування проводиться в рамках проєкту «Школа сімейного фермерства для ветеранів і ветеранок війни». Більше інформації про проєкт за посиланням: http://dorada.org.ua/uk/shkola-simejnogo-fermerstva-dlya-veteraniv-ta-veteranok. Анкету можна заповнити до 03 лютого 2023 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/

10:05 30.01.2023

На Вінниччині 190 підприємців отримали мікрогранти на суму 43,9 млн. грн. для створення нового або розширення діючого бізнесу

Протягом 2022 року, у рамках урядового проєкту єРобота, реалізувалася масштабна програма видачі мікрогрантів на власну справу. З 01 липня по 12 грудня 2022 року пройшло 12 періодів прийому заяв. Вінниччина увійшла до пʼятірки з найбільшою кількістю ухвалених рішень по державі.

10:12 24.01.2023

У 2022 році 18 тисяч громадян працевлаштувалися за сприяння Вінницької обласної служби зайнятості

Протягом 2022 року до обласної служби зайнятості за пошуком роботи звернулось 51,0 тис. осіб, з них –46,3 тис. осіб мали статус безробітного. Це на 16,6 тис. осіб менше, ніж в минулому році.

10:33 20.01.2023

Навчальний курс “Життєстійкість молоді в умовах криз”

Громадська організація “Рада жінок Донеччини” спільно з Фондом ООН у галузі народонаселення, за участі Українського католицького університету та Маріупольського державного університету створили навчальний курс “Життєстійкість молоді в умовах криз” про те, як успішно долати наслідки життєвих криз.

08:35 27.12.2022

Інформація для водокористувачів щодо звітування про використання води

Басейнове управління водних ресурсів річки Південний Буг доводить до Вашого відома, що згідно наказу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 18.12.2020 р. №375 «Про затвердження Змін до Порядку ведення державного обліку водокористування та Порядку функціонування модуля «Подання звіту про використання води в електронній формі» Порталу електронних послуг Державного агентства водних ресурсів України з 01.01.2022 року вступають в силу зміни в частині форми подачі звіту про використання води за формою №2ТП-водгосп (річна).

11:31 26.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь