A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Інформація для населення від інших установ та організацій

Запрошуємо на онлайн-семінари з підприємницької діяльності

Із вторгненням рф перед громадами постали значні виклики, так як саме на місцевому рівні через значне зменшення бюджетних дотацій та субвенцій, обмежений доступ до дешевих фінансових ресурсів необхідно вирішувати гуманітарні. Комунальні, логістичні та міграційні проблеми, відновлювати зруйноване. Звичайно, на всі ці потреби необхідні фінанси, тому чималі надії покладаються на місцевий бізнес. Його можливості, знання. А також компетентність органів місцевої влади.

14:07 25.04.2023

Стартував конкурс «Роби своє»

Стартував конкурс «Роби своє», де жителі  громад можуть отримати до 100 000 грн на свою бізнес-ідею або розширити працюючий бізнес. Подати заявку на участь треба до 5 травня на сайті https://doyourbusiness.com.ua/form.

11:54 25.04.2023

Заходи із попередження отруєння бджіл

     Складні кліматичні умови, що склалися, призвели до уповільнення темпів проведення польових робіт, у т.ч. захисту сільськогосподарських культур від шкідників, хвороб і бурʼянів, а з припиненням опадів та підвищенням температури повітря істотно збільшаться обсяги проведення цих робіт. Водночас різко зросте активність льоту бджіл, які будуть інтенсивно харчуватись.      Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області закликає господарства усіх форм власності та громадян з великою обережністю використовувати засоби захисту рослин, у т.ч. гербіциди. Необхідно суворо дотримуватись вимог Інструкції з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин, в т.ч.: не допускати обробки полів під час льоту бджіл, уникати обробки квітучих рослин, попереджувати місцеві громади та бджолярів про час і місце застосування пестицидів, активно співпрацовати із бджолярами з метою уникнення загибелі медоносних бджіл та уникнення конфліктних ситуацій.

13:57 24.04.2023

Рік згуртованості та самовідданої роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу – підбиваємо підсумки

Рік стійкості та мужності у боротьбі з ворогом, рік згуртованості та самовідданої роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Підтримати військових, допомогти переселенцям, громадам Вінниччини та областям, що найбільше постраждали від російського агресора, – створення штабу вберезні 2022 року було відповіддю на виклики повномасштабної війни. На Вінниччині штаб став міцною опорою для формування надійного тилу, а в Україні - однією з найбільш дієвих місцевих волонтерських ініціатив.

10:47 24.04.2023

Кого шукають роботодавці Вінниччини?

Багато людей втратили роботу через війну і досі перебувають в активному пошуку, звертаючись за допомогою до служби зайнятості. Станом на 14 квітня 2023 року у Вінницькій обласній службі зайнятості на обліку перебувають майже 5 тис. безробітних.

15:40 17.04.2023

Заходи профілактики отруєння бджіл.

02 березня 2023 року відбувся Всеукраїнський форум: «Заходи профілактики отруєння бджіл. Алгоритм дій при отруєнні бджіл засобами захисту рослин», на якому розгорнуто надано відповіді щодо попередження або мінімізація випадків загибелі бджіл шляхом проведення інформаційної кампанії щодо роз’яснення вимог законодавства в ОТГ із залученням аграріїв, удосконалення роботи Комісій із встановлення факту отруєння бджіл при ОТГ.

12:23 14.04.2023

Огляд актуальних грантів для розвитку підприємництва

В залежності від сфери діяльності малого та середнього бізнесу, або якщо ваша діяльність тільки на етапі стартапу, можна обрати грантові програми, які зараз пропонують низка організацій. Грант може суттєво посприяти вашому розвитку або відновленню бізнесу.

08:30 11.04.2023

Боннська конвенція про збереження мігруючих видів диких тварин

Мігруючі тварини не визнають кордонів і саме тому часто зазнають значного негативного впливу через деградацію місць, де вони розмножуються, живляться або зимують. Дуже часто їхня чисельність зменшується внаслідок інтенсивного полювання.  

15:35 10.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь