A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Інформація для населення від інших установ та організацій

В Україні завершується відбір учасників на проєкт «Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби та служби в ОМС»

1 березня завершується реєстрація для участі у безкоштовній сертифікатній програмі навчання ветеранів та ветеранок, які планують реалізувати себе на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.

10:49 01.03.2023

Вінницька обласна Рада звернулася до міжнародної спільноти щодо надання військової і гуманітарної допомоги Україні

24 лютого на черговій 37 сесії обласної Ради 8 скликання депутати  вирішили спрямувати Звернення до Президента Сполучених Штатів Америки, Прем’єр-міністра Великої Британії, Президента Французької Республіки, Федерального канцлера Німеччини, Президента Республіки Польща, Президента Литовської Республіки, Президента Латвійської Республіки, Президента Естонської Республіки, Прем’єр-міністра Держави Ізраїль, Організації Об’єднаних Націй, країн-членів НАТО та Європейського Союзу, всієї міжнародної спільноти щодо надання військової і гуманітарної допомоги Україні. 

15:57 27.02.2023

23 лютого відбудеться онлайн-лекція "УКРАЇНА - ВІЙНА В ЄВРОПІ"

24 лютого 2022 року повномасштабним вторгненням російської армії розпочався новий етап російсько-української війни. Це – народна війна за незалежність і суверенітет  України, яка триває з 2014 року. Це також війна за цивілізаційний вибір: Україна відстоює свою приналежність до європейської цивілізації і водночас – ті засадничі цінності, права і свободи, що лежать в основі Західного світу. Міністерство молоді та спорту спільно з Українським інститутом національної пам’яті проводить онлайн-лекцію

10:58 23.02.2023

Рекомендації щодо проведення комплексу весняно-польових робіт у Вінницькій області 2023 року в умовах воєнного стану

Агро-промисловий комплекс Вінниччини вступає у весняно польові роботи 2023 року у надзвичайно складних умовах. Порушені війною логістичні зв’язка, різко загострений і існуючий у мирний час диспаритет цін на зерно і агроресурси, зокрема на пальне та особливо мінеральні добрива, незавершеність в ряді господарств осінньо-польових робіт минулого року, значний (понад 55 тис.га) недосів озимих, перенесення на весну основного обробітку ґрунту у великих обсягах та інші проблеми створюють додаткову напруженість у проведенні комплексу весняно-польових робіт на фоні існуючих і до цього ризиків та викликів природного та техногенного походження.

13:08 22.02.2023

Ваучер на навчання: хто може отримати і за яких умов?

Ваучер – це документ, що видається одноразово та дає особі право безоплатно пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

10:14 20.02.2023

Грантові можливості для бізнесу

Команда експертів ГО «Електронна республіка» за підтримки Програма USAID «Конкуренто спроможна економіка України» в рамках Програми покращення ІКМ, продовжує збирати та систематизувати інформацію щодо актуальних грантів та програм підтрики бізнесу.

10:14 16.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь