Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Інформація для населення від інших установ та організацій

Оплата лікарняних і декретних за кошти Фонду соціального страхування України

Близько 1,8 мільйона застрахованих українців звернулись до Фонду соціального страхування України за допомогами упродовж трьох кварталів 2022 року. ФССУ нарахував для них 12,9 мільйона гривень допомог – зокрема, допомог по тимчасовій втраті працездатності, у зв’язку із вагітністю та пологами, а також на поховання. Фонд продовжує системно здійснювати фінансування для українських працівників попри умови воєнного стану. Виплати нараховуються в повному обсязі.

09:35 14.10.2022

Дії родини у випадках, якщо член родини зарахований до лав ЗСУ (у тому числі ТрО) правоохоронних органів (далі - Захисник) пропав безвісти, потрапив у полон чи загинув

З метою сприяння координації діяльності центральних та місцевих органів виконавчої влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, військових формувань, утворених відповідно до законів, правоохоронних органів та громадських об’єднань з питань поводження з військовополоненими, постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 року № 257 утворено тимчасовий допоміжний орган Кабінету Міністрів України - Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими (далі - Координаційний штаб).

11:43 07.10.2022

СВІТОВИЙ ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ БІОЛОГІЧНОГО МЕТОДУ ЗАХИСТУ РОСЛИН ТА ПЕРСПЕКТИВИ В УКРАЇНІ

Стратегічний  розвиток агровиробництва переважної більшості країн світу має своїм орієнтиром сталий розвиток, екологічність землеробства, високу якість продукції сільського господарства, перехід на екобезпечні технології в агровиробництві, відмову від шкідливих і небезпечних засобів захисту і стимулювання росту рослин. Активізувалися процеси, за якими пріоритетність надається напрямку комплексної біологізації землеробства та виробництва сільськогосподарської продукції вищої екологічної якості без використання хімічних пестицидів і мінеральних добрив.

10:04 07.10.2022

Онлайн-платформа «Свідок» – персональний воєнний щоденник українців!

Онлайн-платформа «Свідок» - безпечне місце для ваших особистих історій, почуттів, переживань і доказів злочинів росіян. Портал, де люди описують своє життя під час війни і викладають факти воєнних злочинів, свідками, яких вони стали.  

13:28 06.10.2022

Благодійний фонд «Сильні» пропонує допомогу людям, які зазнали сексуального насилля під час війни

Жінки, чоловіки, дівчата, хлопці, діти та їхні батьки з числа осіб, які зазнали сексуального насильства під час війни можуть отримати допомогу за напрямками: оплата медичних послуг, психологічна та юридична допомога.

14:09 21.09.2022

Інформація про Головне управління Нацсоцслужби у Вінницькій області

Відповідно до статті 12 Закону України «Про центральні органи виконавчої влади» з 09 липня 2021 року у Вінницькій області функціонує Головне управління Національної соціальної сервісної служби у Вінницькій області.

13:01 21.09.2022

Рекомендації щодо проведення комплексу осінньо-польових робіт томашпільським аграріям

Завершились роботи зі збору озимих зернових культур урожаю 2022 року, а відтак сільськогосподарські підприємтсва громади готуються до проведення осінньо-польових робіт під урожай 2023 року.

09:44 20.09.2022

Порушення законодавства з прикордонних питань. Що потрібно знати томашпільчанам.

Недоторканість державного кордону є однією з найважливіших ознак суверенітету та територіальної цілісності будь – якої держави – базових складових забезпечення національної безпеки. 

11:08 14.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь