Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Інформація для населення від інших установ та організацій

УВАГА ДО ВЛАСНИКІВ СОБАК ТА КОТІВ!

На території Томашпільської ОТГ таВапнярської ОТГ спеціалістами ветеринарної медицини,шляхом подвірних обходів, проводяться профілактичні щеплення тварин проти сказу!!! У зв’язку з загрозливою ситуацією з сказом тварин на території громад, прохання забезпечити доступ спеціалістів ветеринарної медицини до своїх домашніх тварин для проведення щеплення проти сказу. 

10:55 16.11.2022

Боротьба з інсультом

Інсульт – гостре порушення мозкового кровообігу, що приводить до ушкодження тканин мозку та розладу його функцій. Найчастішими причинами виникнення інсульту є артеріальна гіпертензія, атеросклероз, аневризми судин головного мозку. Спричиняють його виникнення:  порушення кровообігу, дистонія судин, коливання артеріального тиску, підвищене фізичне навантаження, психотравми тощо. Судинні захворювання головного мозку - актуальна медико-соціальна проблема  суспільства не тільки в Україні та її регіонах, а й в усьому світі.

10:20 02.11.2022

Томашпільські електромережі повідомляють

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 09.00 год до 16.00 год:

12:16 31.10.2022

ПОРЯДОК подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки

1. Цей Порядок визначає процедуру подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки (далі - декларація), що дає право на початок роботи новоутворених підприємств, початок використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин) (далі - об’єкти нерухомості).

11:57 28.10.2022

Передбачено виділення 352,8 млн грн допомоги для погашення 12 % заборгованості по лікарняним

У зв’язку із спадом економічної активності та зупинкою підприємств внаслідок воєнної агресії російської федерації, Фондом соціального страхування України недоотримано понад 5 мільярдів гривень надходжень від єдиного внеску, що стало причиною виникнення заборгованості з виплати лікарняних та декретних допомог застрахованим громадянам, яка станом на 01.10.2022 склала 2,9 мільярда гривень. 

13:46 19.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь