A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Інформація для населення від інших установ та організацій

Планові відключення електроенергії 12 липня

За інформацією АТ "Винницяобленерго", в смт. ТОМАШПІЛЬ планується відключення енергопостачання у в’язку із виконанням робіт в системах або вузлах обліку електричної енергії

14:01 11.07.2023

Деякі обмеження проведення збору урожаю 2023 року

Відповідно до спільного наказу начальника Вінницької обласної військової адміністрації та командира тактичної групи "Вінниця", суб’єкти господарювання, які залучаються до польових робіт, під час переміщення автомобільними дорогами Вінницької області сільськогосподарської та іншої спеціальної техніки, зокрема комбайнів зобов’язані дотримуватись встановлених обмежень, що діють протягом комендантської години та забезпечити з обох сторін руху супровід техніки автомобілями прикриття з ввімкненими габаритними вогнями.

13:43 07.07.2023

Щодо підготовки енергетичних господарств до роботи та проходження опалювального періоду 2023-2024 рокі

З метою додаткового інформування щодо належної та своєчасної підготовки джерел теплової енергії, теплових мереж, а також споживачів теплової енергії до опалювального періоду 2023-2024 років, в тому числі попередження технологічних порушень на енергетичному обладнанні під час проходження опалювального періоду пропонуємо ознайомитись із інформаційними листами: «Щодо підготовки джерел теплової енергії до роботи в опалювальний період» та «Щодо підготовки теплових господарств до роботи в опалювальний період»

15:39 03.07.2023

Планові відключення електроенергії 08 липня

За інформацією АТ "Винницяобленерго", в смт. ТОМАШПІЛЬ планується відключення енергопостачання у в’язку із виконанням робіт в системах або вузлах обліку електричної енергії

15:28 03.07.2023

Підбірка нових актуальних грантів та систематизацыя їх в зручну інфографіку

Команда експертів ГО "Електронна республіка" за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" в рамках реалізації ініціативи Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату, провела підбірку нових актуальних грантів та систематизувала їх в зручну інфографіку.

16:31 29.06.2023

Про обсяги дров паливних для забезпечення населення району

Тульчинська районна військова адміністрація на виконання листа департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної військової адміністрації від 25.05.2023 року № 843/6-2 та відповідно до планів рубок догляду за лісом у 2023 році, наданих ВОКСЛП «Віноблагроліс», повідомляє про обсяги дров паливних для забезпечення населення району.

15:41 29.06.2023

У Вінниці відкрився центр для підтримки переселенців “Бахмутський район єднає”

21 червня відбулось відкриття Консультативно-координаційного центру підтримки населення «Бахмутський район єднає» у м. Вінниця, що створений за ініціативи голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Сергія Кальяна  та у співпраці з Вінницькою міською радою.

14:43 28.06.2023

Планові відключення електроенергії 3-19 липня

За інформацією АТ "Винницяобленерго", в населених пунктах Толмашпільської громади плануються відключення енергопостачання у в’язку із виконанням робіт в системах або вузлах обліку електричної енергії

08:21 27.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь