Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Грантові та освітні можливості для розвитку особистості та підприємництва

В Томашполі відбудеться п'ятиденний навчальний захід для започаткування та розвитку бізнесу

Маєте давню мрію надавати професійно послуги у б’юті-сфері, мати власну кав'ярню, виготовляти крафтов продукти, налагодити швейну справу чи будь-яку іншу або ж маєте діючий бізнес у Томашпільській громаді, фермерське господарство і хочете його розвивати, але потребуєте знань та фінансових ресурсів? – Рішення є – беріть участь у навчальній програмі «Започаткування та розвиток бізнесу у період кризи» й отримайте практичні знання для ведення бізнесу та/або залучення коштів на його започаткування чи розвиток.

15:43 02.04.2024

Запрошення на інформаційний захід "Актуальні питання реєстрації та подання заявок на підтримку у Державному аграрному реєстрі"

14 березня 2024 року в режимі онлайн відбудеться навчально-інформаційний захід: "Актуальні питання реєстрації та подання заявок на підтримку у Державному аграрному реєстрі". Початок заходу о 10.00 год.

12:57 13.03.2024

Google оголошує про запуск другого етапу фінансування Фонду підтримки Google для стартапів в Україні

Google оголошує про запуск другого етапу фінансування Фонду підтримки Google для стартапів в Україні на суму 10 мільйонів доларів США для виділення грантів без залучення капіталу протягом 2024 року.

11:20 12.03.2024

ГРАНТОВИЙ КОНКУРС “СМІЛИВІ ІДЕЇ” USAID. До 27.05.2024

✅ Грантовий конкурс «Сміливі ідеї» — це  можливість отримати фінансування на креативний та новаторський проєкт, який виходить за рамки стандартних ідей та відповідає цілям і пріоритетам програми "Мріємо та діємо", сприяючи розвитку потенціалу молоді віком від 10 до 35 років.

10:53 12.03.2024

27 березня в Томашполі відбудеться безкоштовний семінар про гранти для бізнесу.

Маєте давню мрію виготовляти сири, розпочати виготовлення ковбас, надавати професійно послуги у бьюті сфері, налагодити швейну справу чи будь-яку іншу  та бажаєте щоб вона приносила не лише задоволення, а й кошти? Рішення є - ГРАНТИ ДЛЯ БІЗНЕСУ.     

16:33 11.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь