Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Грантові та освітні можливості для розвитку особистості та підприємництва

4 000 євро від EU4Business для мікробізнесу (5-18 вересня 2023 року)

Німецька федеральна компанія з міжнародної співпраці «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» реалізує в Україні одну із програм міжнародної співпраці заради економічного розвитку EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини.

11:49 04.09.2023

Розпочинається проєкт “Школа змінотворців регіонального розвитку”

Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад за підтримки ЄС та International Trade Centre розпочинає проєкт #Школа_змінотворців регіонального розвитку.   Це унікальна можливість для місцевих мешканців та ВПО отримати нову професію та допомогти собі, громаді, з якої ви були вимушені поїхати і приймаючій громаді!

08:38 29.08.2023

Gрограма "Зміцнення громадянського активізму серед молоді" від  ГО "Український професійний розвиток" (навчання+1000 дол.США)

✅ Для кого: ініціативні групи, що твердо вирішили створити ГО, або громадські організації віком до 2 років. Вік учасників — від 18 до 35 років, розмір команди для участі — від 3 до 5 осіб. 

09:35 25.08.2023

Стипендії на навчання від ЄБРР та уряду Швеції (реєстрація до 04.09.2023)

Професійна асоціація корпоративного управління, за підтримки ЄБРР та фінансування уряду Швеції у рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР, запрошує жінок – лідерок українського бізнесу - долучитися до програми професійного розвитку підприємців «Управління малим та середнім бізнесом: від стартапу до сталого розвитку».

11:41 23.08.2023

Все про чинні зміни в оподаткуванні для підприємців на вебінарі 24 серпня

ГУРТ запрошує на важливий вебінар тих, хто веде підприємницьку діяльність та потребує роз’яснення щодо скасування пільгового оподаткування та штрафи за відсутність РРО. Попередня реєстрація обов’язкова. 

14:57 22.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь