Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Грантові та освітні можливості для розвитку особистості та підприємництва

29 лютого відбудеться онлайн-тренінг "Підтримка аграрного та сільського розвитку у 2024 році: перспективи та можливості для малого агробізнесу"

Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації повідомляє, що 29 лютого 2024 року відбудеться в режимі онлайн навчально-інформаційний захід: "Підтримка аграрного та сільського розвитку у 2024 році: перспективи та можливостідля малого агробізнесу". Початок заходуо 10.00 год.

14:43 27.02.2024

Всеукраїнський практичний форум «ДЕНЬ АГРОНОМА» 21-22.02.2024

Щорічний масштабний форум — професійний майданчик для агрономів, фермерів, керівників агропідприємств, які активно розвивають напрям вирощування зернових та технічних культур, намагаються покращити агротехнологічні складові, гарантовано отримувати стабільні врожаї та прибуток, виважено ставляться до використання МТР, слідкують за сучасними трендами та вдосконалюють свою агрономічну майстерність, щоб бути рентабельними на ринку.

08:35 12.02.2024

Проєкт підтримки органічних виробників в умовах війни

Щоб підтримати органічних виробників в умовах війни в Україні, сприяти експорту їхньої продукції, Програма USAID АГРО розпочала спільний проєкт з Органік Стандарт.  У межах проєкту мікро-, малі та середні підприємства (ММСП) зможуть отримати сервісні послуги, зокрема зі сертифікації, з контролю експортних відвантажень, лабораторних досліджень та видачі експортних сертифікатів.  Програма USAID АГРО компенсує для агровиробників до 90% вартості цих послуг.

13:46 24.01.2024

Вебінар «Фінансування сегменту ММСБ, кредитні програми від ОЩАДБАНКУ, грантові програми від уряду, пріоритети співпраці з ММСБ» 24.01.2024

Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» за підтримки Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE)  запрошує взяти участь в онлайн-вебінарі на тему: «Фінансування сегменту ММСБ, кредитні програми від ОЩАДБАНКУ, грантові програми від уряду, пріоритети співпраці з ММСБ».

16:35 17.01.2024

Оголошення про набір на службу в поліцію

Відділення поліції Nº2 Тульчинського районного відділу поліції інформує про те, що з 12 грудня 2023 року по 27 грудня 2023 року проводиться набір на службу в поліцію на вакантні посади в ГУНП у Вінницькій області (молодший інспектор відділення охорони адмінбудинків, слідчий, дізнавач) чоловіків та жінок віком до 55 років. 

11:10 20.12.2023

Освітні проєкти "Empower" та "Promova"

Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформує про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect (далі – програма), яка створена з ініціативи Президента України. Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID / UK Aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа.

16:13 01.12.2023

Проєкт Got Job від Карітас-Спес Україна у Вінниці та області) грант до 11.12.2023

Проєкт Got Job має на меті допомогти відновити засоби до існування, сформувати життєві стратегії та можливості жити гідним життям, яке не залежить від гуманітарної допомоги. Ми надаємо бізнес-гранти, гранти на курси навчання та допомогу у виборі професії та працевлаштуванні.

13:55 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь