Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Грантові та освітні можливості для розвитку особистості та підприємництва

20 000 грн на власну справу ветеранам та їх родичам

Український ветеранський фонд запустив програму мікрофінансування бізнесу ветеранів та членів їхніх родин. Відшкодовуємо 20 тисяч гривень на купівлю товарів та обладнання для ведення власної справи. Подавати заявки можуть ветерани, ветеранки, дружина, чоловік, батько, матір, дитина (у тому числі усиновлена) учасника чи учасниці бойових дій, а також загиблих захисників.

09:25 13.10.2023

Можливість одержати пільговий кредит на розвиток сільського господарства від Обласного фонду сприяння інвестиціям та будівництву

Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації повідомляє, що відповідно до Програми розвитку особистих селянських, фермерських господарств, кооперативного руху на селі та дорадництва на 2021-2025 роки оголошено прийом документів щодо одержання пільгових кредитів особистими селянськими, фермерськими господарствами, сільськогосподарськими обслуговуючими кооперативами та іншими субʼєктами господарювання в сільській місцевості.

16:48 10.10.2023

Гранти для проєктів у сфері “зеленої” енергетики

Громадські організації «Екоклуб» та «Екодія» оголошують грантовий конкурс для підтримки діяльності місцевого самоврядування у впровадженні рішень, що вестимуть до сталої енергетики у громаді.  

14:16 09.10.2023

Тренінг "Як проектному менеджеру оцінити проєкт, щоб потрапити в терміни і бюджет?" (9-12.10.2023)

Оцінка проєкту — одна з найважливіших навичок для PM`а. Від неї залежить подальша реалізація проєкту й успіх або провал цього заходу загалом. Напевно ви вже стикалися з ситуацією, коли таймлайн або бюджет надмірно розростався через невраховані деталі під час оцінювання. Про те, як правильно оцінювати проєкт, щоб не допускати збільшення початкових змінних і не створювати конфліктних ситуацій зі стейкхолдерами, ви дізнаєтеся на безкоштовному інтенсиві. Приєднуйтесь на інтенсив від IAMPM. Олександра Поштаренко та Олександр Крючков за 4 дні допоможуть закрити питання з оцінки, які мучили вас раніше. Що буде на інтенсиві:

14:09 09.10.2023

Онлайн-тренінг «Точне землеробство, як інноваційний метод ведення сільськогосподарського бізнесу, шляхом використання новітніх технологій»

Міжнародний агрокластер «Дністер» 28 вересня о 10 годині запрошує на безкоштовний онлайн-тренінг «Точне землеробство, як інноваційний метод ведення сільськогосподарського бізнесу, шляхом використання новітніх технологій».

17:32 27.09.2023

Програма підтримки бізнесу від ГО "Клуб мерів"

Стартує програма підтримки та захисту бізнесів Економічних союзів громад України, у кожному з яких планується до створення Офіс Розвитку Бізнесу, який буде об’єднувати всі бізнеси цього економічного союзу.

14:31 25.09.2023

Вебінар 28.09.2023 "Як громадянське суспільство може сприяти сталому розвитку. Національна коаліція зі сталого розвитку 2030: Приклад Швейцарії”"

Асоціація малих міст запрошує усіх бажаючих на вебінар "Як громадянське суспільство може сприяти сталому розвитку. Національна коаліція зі сталого розвитку 2030: Приклад Швейцарії”

10:28 22.09.2023

Як стати власником чи орендатором державного майна (інфографіка)

В межах реалізації ініціативи “Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату” експерти ГО «Електронна республіка» за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» розробили інфографіку з порадами, як стати власником чи орендатором державного майна.

16:54 18.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь