Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

В Україні стартувала правопросвітницька кампанія "Я маю право голосу"

В Україні стартувала правопросвітницька кампанія "Я маю право голосу"

Міністерство юстиції України спільно з Центральною виборчою комісією в межах правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», з метою підвищення рівня обізнаності громадян щодо виборчих прав, механізмів їх реалізації та захисту, виборчих процедур розпочало всеукраїнську правопросвітницьку кампанію «Я маю право голосу».

11:09 13.03.2019

Збільшення мінімального розміру аліментів, що присуджуються судом  на утримання дитини

Збільшення мінімального розміру аліментів, що присуджуються судом  на утримання дитини

Томашпільський районний відділ державної виконавчої служби повідомляє, що з 28.08.2018 року доповнено статтю 71 Закону України «Про виконавче провадження»: «Порядок стягнення аліментів»: 1. Порядок стягнення аліментів визначається законом. Виконавець утримує з боржника аліменти у розмірі, визначеному виконавчим документом, але не менше мінімального гарантованого розміру, передбаченого Сімейним кодексом України.».

08:50 13.03.2019

«Томашпільщина читає Кобзаря»

«Томашпільщина читає Кобзаря»

Сьогодні  шанувальники творчості Тараса Григоровича Шевченка зібралися в читальній залі Томашпільської публічної бібліотеки на традиційному конкурсі читців «Томашпільщина читає Кобзаря». 17 юних знавців Шевченкового слова продемонстрували  високий рівень майстерності  і журі в складі секретаря Томашпільської селищної ради Валентини Залюбівської, керуючої у справах виконавчого комітету Інни Шклярук, головного спеціаліста відділу культури, молоді та спорту Інни Карпин, директора дошкільного закладу «Сонечко» Олени Годної та керівника гуртків будинку дитячої творчості Тетяни Тютюнник, було непросто обрати переможця. Тож, третє почесне місце розділили нетребівчанка Іванна Петрига та томашпільчанки Анна Ставнійчук та Олександра Скороход. «Срібло» дісталося учениці НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ст..-гімназія» Вікторії Горупащенко, а ось перемогу та право представляти Томашпільську ОТГ на обласному конкурсі «Кобзар і Україна», що відбудеться завтра в Тульчинському училищі культури, виборола Вікторія Губелюк, одинадцятикласниця  Томашпільської школи. Всі учасники конкурсу отримали Подяки та збірки творів українських авторів.

15:30 12.03.2019

Шановні керівники підприємств, установ, організацій та жителі громади!

Шановні керівники підприємств, установ, організацій та жителі громади!

За установами, організаціями, підприємствами всіх форм власності  закріплені прилеглі території. Прилегла територія повинна утримуватись  згідно правил благоустрою. А саме, тут необхідно виконувати комплекс заходів з благоустрою: прибирання сміття, чистка тротуарного покриття  від трави, бруду;  догляд за клумбами та газонами; утримування кущів та дерев у належному стані, своєчасно скошувати траву та карантинні бур’яни тощо.

10:59 12.03.2019

Дотація на доїльні апарати та холодильне обладнання для фізичних осіб

Дотація на доїльні апарати та холодильне обладнання для фізичних осіб

Згідно наказу Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації № 17 від 02.03.2016р. «Про утворення комісії для визначення переліку фізичних осіб, які мають право на часткове відшкодування витрат на установку індивідуального доїння або холодильну установку для зберігання і охолодження молока та затвердження Положення про неї» і «Порядок використання коштів обласного бюджету на часткове відшкодування витрат за закуплені фізичними особами установки індивідуального доїння або холодильну установку для зберігання і охолодження молока», затверджений рішенням 4 сесії Вінницької обласної Ради 7 скликання від 11.02.2016р. № 40 

10:56 12.03.2019

Ще один банк - Ощадбанк - стартує із програмою «теплих кредитів» у 2019 році!

Ще один банк - Ощадбанк - стартує із програмою «теплих кредитів» у 2019 році!

Голова Держенергоефективності Сергій Савчук із Головою правління Ощадбанку Андрієм Пишним підписали договір щодо запуску «теплих кредитів» у 2019 році. Таким чином, окрім Укргазбанку, українські родини вже можуть звертатися і до Ощадбанку за співфінансуванням на утеплення житла.

09:06 12.03.2019

Повідомлення працівника про неукладення з ним трудового договору є підставою для проведення фактичної перевірки суб’єкта господарювання

Повідомлення працівника про неукладення з ним трудового договору є підставою для проведення фактичної перевірки суб’єкта господарювання

Жмеринське управління ГУ ДФС у Вінницькій області повідомляє, що одержання ДФС інформації про використання праці найманих працівників без належного оформлення трудових відносин і виплати роботодавцями доходів у вигляді заробітної плати без сплати податків до бюджету є підставою до проведення фактичної перевірки.

08:57 12.03.2019

Підприємці-початківці запрошуються до конкурсу стартапів

Підприємці-початківці запрошуються до конкурсу стартапів

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 17 квітня 2018 року №315 «Про  затвердження  Положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи)»  та  в рамках реалізації  Стратегії  розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області на період до 2020 року у 2019 році продовжується фінансова підтримка стартапів за рахунок коштів обласного бюджету. Конкурс бізнес-планів для підприємців початківців (стартапів) дає можливість через прозорі процедури отримати бюджетний грант та розпочати власну справу громадянам, реалізувавши власну бізнес-ідею і розширити бізнес.

08:54 12.03.2019

Селищний голова Валерій Немировський провів нараду з керівниками організацій 

Селищний голова Валерій Немировський провів нараду з керівниками організацій 

Буревій, що сьогодні господарює в Україні, не оминув Томашпіль. Сильні пориви вітру повалили дерево по вул. Леонтовича, на щастя обійшлося без жертв.  Комунальники швидко зреагували і ліквідували наслідки вітровію. Під час традиційної  понеділкової наради Томашпільський селищний голова Валерій Немировський дав завдання комунальним службам ОТГ обстежити всі дерева, які можуть не витримати сили вітру і завдати шкоди майну та життю людей.  Керівники підрозділів селищної ради проінформували про плани та завдання на тиждень. Зокрема, завтра о 10 годині в публічній бібліотеці відбудеться районний конкурс читців «Томашпільщина читає Кобзаря».  Вихованці Будинку дитячої творчості готуються до обласних виставок та обласного фестивалю учнівської та вчительської творчості «Проліски надії», а працівники селищного будинку культури – до відзначення 85-річниці визволення Томашпільського району від нацистських загарбників та вшанування комунальників, які скоро святкуватимуть своє професійне свято. Обидва концертних заходи відбудуть 15 березня. Урочистості з нагоди визволення Томашпільщини розпочнуться о 10 годині покладанням квітів до Меморіалу Слави та продовжаться концертом у місцевому будинку культури. Там же о 15 годині будуть вшановувати працівників комунальних підприємств  

14:00 11.03.2019

Томашпільська ОТГ вшанувала Великого Кобзаря

Томашпільська ОТГ вшанувала Великого Кобзаря

Цьогоріч минає 205 років з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. У переддень біля пам’ятника українському Генію, Мислителю, Пророку, що в центрі Томашполя,  зібралася громадськість, щоб вшанувати світлу пам'ять про Великого сина України. Дорослі та діти під звуки знаменитої  пісні «Реве та стогне Дніпр широкий» поклали квіти до погруддя Кобзаря.

16:49 07.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь