A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

В Україні розпочалася масштабна монетизація субсидій

В Україні розпочалася масштабна монетизація субсидій

З березня 2019 року Уряд розпочав виплату субсидій готівкою тим громадянам, яким субсидію призначено у 2018 році.Першими «живі» кошти для оплати комунальних рахунків за лютий отримають пенсіонери, які отримують пенсію 4 березня. Тим, у кого є пенсійна картка, субсидія буде зарахована туди. Тим, у кого немає, додому принесе листоноша.

14:39 01.03.2019

Держава розширила напрями підтримки для фермерських господарств та сільськогосподарських кооперативів

Держава розширила напрями підтримки для фермерських господарств та сільськогосподарських кооперативів

Постановою Кабінету Міністрів України від 30 січня 2019 року № 126 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств» удосконалено механізми державної підтримки фермерів і сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів та доповнено діючий Порядок новими напрямами.

11:56 01.03.2019

Запрошуємо студентів ВНЗ Томашпільської громади  взяти участь у конкурсі для талановитої молоді України!

Запрошуємо студентів ВНЗ Томашпільської громади  взяти участь у конкурсі для талановитої молоді України!

Ти студент вищого навчального закладу України? Ця інформація для тебе! Веб-студія Oranges та інформаційний портал Kredit House запрошують всю талановиту молодь взяти участь у конкурсі. Здійсни свою мрію – отримай стипендію на навчання! Гарна новина, наразі існує дві премії, в залежності від спеціалізації навчання.

13:02 28.02.2019

Виплата дотації на переміщений  молодняк великої рогатої худоби

Виплата дотації на переміщений молодняк великої рогатої худоби

Згідно змін від 30 січня 2019 року № 110, які внесено до постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 107 бюджетна дотація також буде нараховуватися на переміщений молодняк великої рогатої худоби. Який розмір дотації та порядок виплати? Дотація за молодняк, набутий шляхом його переміщення від інших власників, надається за кожні повні чотири місяці його утримання в такому господарстві від дати переміщення до досягнення ним тринадцятимісячного віку у розмірі: -    за перші чотири місяці утримання молодняка — 300 гривень за голову; -    за наступні чотири місяці утримання молодняка — 700 гривень за голову; -    за наступні чотири місяці утримання молодняка — 1500 гривень за голову.

13:46 25.02.2019

Майдан ридав. А сотня в небо йшла…

Майдан ридав. А сотня в небо йшла…

20 лютого біля пам’ятного знака «Борцям за свободу та незалежність України» було людно. Сивочолі і зовсім юні… Всі вони у скорботі схилили низько голови перед пам’яттю героїв  Небесної сотні. Вже п’ять зим минуло з тих страшних і доленосних подій , але і досі згадка про них щемить у серці кожного українця. Під час мітингу-реквієм «Своїх синів пам’ятає Україна» керівники району, Томашпільської ОТГ та громадськість поклали квіти до підніжжя пам’ятного знака,  вшанували силу духу, стійкість героїв Майдану, які під час Революції гідності віддали найдорожче – власне життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи право України на майбутнє. 

16:16 20.02.2019

Очільник Томашпільської ОТГ прозвітував про діяльність на колегії райдержадміністрації 

Очільник Томашпільської ОТГ прозвітував про діяльність на колегії райдержадміністрації 

Сьогодні за участі голови Вінницької облдержадміністрації Валерія Коровія відбулося спільне засідання колегії Томашпільської районної державної адміністрації та ради регіонального розвитку району. Окрім публічного звіту голови райдержадміністрації Олександра Закорченного, присутні, яких зібралася повна зала, заслухали звіт селищних голів Томашпільської ОТГ Валерія Немировського та Вапнярської ОТГ Олександра Горенюка. Звітуючи перед громадою району про діяльність в 2018 році, Валерій Немировський наголосив: «На нашу долю випало пройти нелегкий шлях реформування місцевого самоврядування, децентралізації влади, об’єднання громади. Нині громада отримала нові повноваження і ресурси, а з ними - нові можливості та велику відповідальність. Спільно з виконкомом, депутатами селищної ради спрямовували зусилля на виконання радою своїх повноважень, на пошук методів і підходів до розв'язання назрілих гострих життєвих питань. Усіма здобутками завдячуємо перш за все праці та наполегливості жителів громади – платників податку до бюджету, ініціативним підприємцям та активним громадянам, яким не байдужа доля нашої об’єднаної територіальної громади. Багато вже зроблено, але існує ще багато планів, вирішення яких наштовхується на різні перепони. Проте завдяки наполегливій праці органів місцевої влади, за сприяння меценатів та державних органів є впевненість в тому, що всі плани будуть реалізовані на благо жителів громади».

15:04 19.02.2019

Ще досі нам болять рани афганської війни…

Ще досі нам болять рани афганської війни…

Тридцять років… Це багато чи мало? Саме стільки часу минуло із того лютневого дня, коли останній радянський солдат полишив афганську землю. Та й досі Афганістан – це болючий  спогад, який ятрить душі  воїнів-інтернаціоналістів, це – рана, що завше кровоточить. З нагоди 30-річчя  виведення радянських військ з Афганістану, в Томашполі відбулися урочисті заходи. У колоні можна було впізнати чимало наших земляків, яким судилося вижити в тому пекельному краю, проявити мужність і пізнати смак та ціну миру. Спільно з керівниками району, з головою Томашпільської Валерієм Немировським, старостами сіл Нетребівки та Горишківки, вони поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим землякам-«афганцям», хвилиною мовчання  ушанувавши їх подвиг.

14:22 15.02.2019

Голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський взяв участь в четвертому регіональному форумі «Кроки до розвитку громад»

Голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський взяв участь в четвертому регіональному форумі «Кроки до розвитку громад»

Сьогодні з ініціативи депутата обласної ради, голови ГО «Життя та розвиток громад» Лариси Білозір в Томашполі відбувся регіональний форум «Кроки до розвитку громад», учасниками якого очільники територіальних громад Томашпільщини. Окрім керівників району, учасників зібрання привітав Томашпільский селищний голова Валерій Немировський, наголосивши в своєму виступі, що написання та реалізація проектів розвитку стали дієвим механізмом покращення умов функціонування та діяльності місцевих громад. Робота над проектами – це порівняно нові завдання, що ставляться перед людьми, здіяними в публічному управлінні, і часто не вистачає ресурсів, досвіду чи навіть знань у проектній діяльності. А також подякував Ларисі Миколаївні та очолюваній нею громадській організації за співфінансування проектів, які стали переможцями минулого року.

16:05 13.02.2019

До уваги керівників підприємств, організацій, установ та жителів  громади

До уваги керівників підприємств, організацій, установ та жителів громади

Рішення виконавчого комітету Томашпільської селищної ради від 31.01.2019 року №3  "Про заходи щодо збереження від пошкоджень кабельних ліній зв’язку на території Томашпільської об’єднаної територіальної громади"

15:24 13.02.2019

Комунальне підприємство «Томашпільводоканал»  повідомляє

Комунальне підприємство «Томашпільводоканал»  повідомляє

Комунальне підприємство «Томашпільводоканал»  повідомляє всіх споживачів смт. Томашпіль про збільшення  тарифу з централізованого водопостачання та водовідведення. Згідно рішення 30 позачергової сесії 8 скликання  Томашпільської селищної ради від 05.02.2019року. Ціна тарифу  складає з 01.03.2019року. Населення: - водопостачання - 20 грн за 1 куб.м (з ПДВ) (без лічильника - 90 грн в місяць за 1 особу) - водовідведення - 15 грн за 1куб.м (з ПДВ) (без лічильника - 67.5 грн в місяць за 1 особу)

09:36 12.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь