A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

До уваги керівників підприємств, організацій, установ та жителів громади

Дата: 13.02.2019 15:24
Кількість переглядів: 559

Рішення виконавчого комітету Томашпільської селищної ради від 31.01.2019 року №3  "Про заходи щодо збереження від пошкоджень кабельних ліній зв’язку на території Томашпільської об’єднаної територіальної громади"

 

Відповідно до ст. 30 п. 1 та ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 29 січня 1996 року №135 «Про затвердження Правил охорони ліній зв’язку» зі змінами внесеними згідно постанови Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2004 року №1465,  розпорядження Томашпільської РДА від 07.02.2012 року №60 «Про заходи щодо забезпечення кабельних ліній електрозв’язку від пошкоджень», виконавчий комітет Томашпільської селищної ради

ВИРІШИВ:

  1. Заборонити на території селищної ради, в місцях проходження підземних кабельних ліній зв’язку, проведення будь яких земляних робіт на глибину більше як 30 см., в тому числі заміну опор, підключення до житлових будинків водогонів, газопроводів та інших підземних комунікацій, посадку дерев, копку підвалів, колодязів та інших робіт, пов’язаних з розкриттям ґрунту без попереднього погодження та письмового дозволу землевпорядника та виклику на місце проведення робіт працівника лінійної дільниці транспортної мережі №8, що знаходиться за адресою: смт. Томашпіль, вул. Криворучко, 1, тел. 2-26-95.

Виклик працівника електрозв’язку має бути здійснений за 3 доби до початку виконання робіт.

  1. Винні в порушенні «Правил охорони ліній зв’язку», згідно ст. 188 та ст. 360 Кримінального кодексу України, притягуються до кримінальної та матеріальної відповідальності.
  2. Довести до відома керівників підприємств, організацій, установ та жителів об’єднаної територіальної громади основні вимоги щодо охорони ліній електрозв’язку та умови проведення робіт в межах охоронних зон кабельних і повітряних ліній електрозв’язку, затвердженні постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.1996 року №135.
  3. Контроль за виконання даного рішення покласти на заступника селищного голови з гуманітарних питань та соціальної політики Німерчука І.В.

 

Селищний голова                                               Немировський В.Ф.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь