A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Зоря різдвяна над вертепом засіяла

Дата: 25.12.2015 14:43
Кількість переглядів: 661

  Різдво Христове – особливе релігійне свято, що наповнює людські серця теплом, добротою та милосердям. Кожен християнин із душевним трепетом чекає дня народження Божественного Сина, що викупив гріхи людей  своєю смертю. Ніяке інше свято не здатне настільки об’єднувати людей, як Різдво.

  Таку єдність душ і сердець людських відчували сьогодні вірячи, що прийшли на святкове богослужіння до Томашпільського храму Божої Матері з гори Кармель. Святково прикрашений храм зустрічав їх – дітвору і дорослих, юних і стареньких – тією неповторною атмосферою, яка властива тільки цій урочистій днині. З глибокою увагою та шанобою вслухалися вони в різдвяне послання, яке виголосив о. Станіслав – настоятель громад римо-католицької церкви Томашполя та Вапнярки, декан Томашпільського деканату РКЦ. Червоною ниткою через увесь зміст його пастирського слова проходила ідея добра, любові і тепла, що йде від дитини до матері і від матері до дитини, від батьків до дітей, від людини до людини, як від Бога милосердного до всього людства, заради спасіння якого Він послав на землю свого Божественного Сина.

Християн римо-католицького вірування прийшов привітати з Різдвом  селищний голова Томашполя Валерій Немировський. Звертаючись до присутніх, він сказав:

Сердечно  вдячний усій Вашій громаді за щиру молитву до Бога за нашу рідну землю, за нашу українську державу та за бажання жити в мирі, злагоді й любові. Хай  рік, що наступає, дійсно пройде під знаком МИЛОСЕРДЯ. Поважаймо один до одного, підтримуймо один одного, будьмо уважними і милосердними, виконуймо заповіді Божі – і Бог -Отець почує нас.

Селищний голова вручив о. Станіславу та римо-католицькій громаді подарунок від селищної ради та побажав усім здоров’я, щастя, миру і благополуччя, гарних, веселих Різдвяних та новорічних свят.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь