A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

День знань 

Дата: 01.09.2016 15:05
Кількість переглядів: 984

Непомітно збігло літечко, а з ним і шкільні канікули. На календарі – 1 вересня, яке знаменує собою початок нового навчального року для учнів, учителів, батьків, а ще це День знань в Україні, день, який відзначає кожен, адже ми родом з дитинства і перші кроки в світ пізнання починали зі школи.
Вітати школярів, учителів, батьків з новим навчальним роком селищний голова Томашполя Валерій Немировський розпочав із Раківської загальноосвітньої школи, сільська  територіальна громада якої дала згоду на добровільне об’єднання з громадою Томашполя. Звертаючись до учнів, учителів, батьків, що зібралися на ошатному шкільному подвір’ї, він побажав школярам успіхів у навчанні та вручив директору школи Оксані Потуторовській для шкільної бібліотеки сувенір до ювілею Томашполя – книгу Івана Бабія «Томашпільщина. З давніх часів до наших днів. Історія Поділля і Придністров’я» та сувенірну таріль, а також подарунок отримала сільський голова Ракової Ніна Пацюк, набір м’ячів – юні спортсмени школи.
В той же день селищний голова побував на святі першого дзвоника в Томашпільській школі – гімназії, де вручив дітям другого гімназійного  класу телевізор, та в Нетребівській ЗОШ. Нетребівській шкільній бібліотеці він подарував ювілейне видання – книгу Івана Бабія, набір м’ячів – юним спортсменам і колективу вчителів – сувенірну таріль, виготовлену майстром-художником Анатолієм Козачуком до 400-ліття Томашполя. Присутнім на святі жителям Нетребівки, всій територіальній громаді В.Ф.Немировський подякував за підтримку в справі децентралізації, за їхнє бажання приєднатися до Томашпільської громади.
Отже, навчальний рік стартував. Щасливої дороги і міцних знань, дорогі школярі!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь