A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Селищний голова Валерій Немировський завітав на шкільне свято Миколая

Дата: 21.12.2015 15:42
Кількість переглядів: 970

Очікуване дітворою та й дорослими свято Миколая у п’ятницю, 18 грудня, ступило на поріг Томашпільської школи-гімназії. В ошатно прибраній актовій залі зібралися молодших класів на урочистості, приурочені приходу святого Миколая. Сценічне дійство підготували для них учні 1 (5)гімназійного класу (класний керівник О.О.Дячок) та вихованці драматичного гуртка   (керівник Тетяна Тютюнник ) і танцювального колективу (керівник Катерина Боварь) районного будинку дитячої творчості. На школярів чекала справді магічна атмосфера, в якій в боротьбу вступали сили добра і зла, світла і темряви.

Чудово зіграли свої ролі гуртківці та учні гімназійного класу, що виступали в образах ангелів, зірочок – носіїв світла, тепла, любові і добра. Удалася  й Максимові Доросю, учневі 11-го класу, роль святого Миколая.

Привітав усіх школярів зі святом селищний голова Томашполя Валерій Немировський, який завітав до дітей на запрошення дирекції школи і який разом з дітьми поринув  у чарівну казку. Та моральні істини цієї казки – свята  не вигадка, вони перевірені віками. Тому, звертаючись до учнів, Валерій Федорович  наголосив: повага до батьків, до старших, працьовитість, людяність,  сумлінне ставлення до своїх обов’язків завжди цінилися в нашого народу. Він закликав школярів бути гідними своїх батьків, аби вони могли гордитися ними, а святий Миколай щедро винагородить за послух, працьовитість і старанність.

З нагоди свята від селищного голови усі школярі - діти пільгових категорій – отримали солодкі подарунки, а учасники дійства ще й сфотографувалися на пам’ять.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь