A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Медичні працівники приймають вітання з професійним святом

Дата: 17.06.2022 11:47
Кількість переглядів: 365

    Щороку в третю неділю червня відзначається День медичного працівника - професійне свято працівників галузі охорони здоров`я в Україні. З цієї нагоди до медичних закладів громади завітав селищний голова Валерій Немировський.


    Найщиріші слова подяки людям у білих халатах  всім присутнім  і тим, що залишилися на своїх постах, виконуючи професійні обов’язки, висловив селищний голова.
 Звертаючись до них, він сказав:
«Дорогі медики! Дозвольте від щирого серця привітати вас з професійним святом. Ви відповідаєте за найдорожче, що має кожна людина – за наше здоров’я. Ви – наші рятувальники в найскладніші хвилини життя. Завдяки вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання і це найголовніше. Дякуємо вам за відданість своїй справі! Нехай незмінною нагородою за вашу роботу буде вдячність тих, кому ви подарували радість життя та віру в свої сили. Зі святом вас! Щастя, миру вам і добра!».
Найсумлінніші медичні працівники були відзначені Подяками Томашпільської селищної ради за багаторічну, сумлінну трудову діяльність, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.
     Привітали також свої колективи і директори КНП «Томашпільська ЦРЛ» та «Томашпільський ЦПМСД» Ігор Горупашенко та Андрій Щербатий і відповідно нагородили цілу когорту медпрацівників Грамотами та Подяками, а великій групі медиків винесено подяки із занесенням у трудові книжки.
     Щирі слова подяки працівникам відділення екстреної медичної допомоги висловила завідуюча Томашпільським відділенням екстреної медичної допомоги, лікар з медицини невідкладних станів Олена Літвінова.
Завершилися урочистості хвилиною мовчання за загиблими у російсько-українській війні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь