A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

10 вересня – День фізичної культури і спорту

Дата: 10.09.2022 08:21
Кількість переглядів: 480

       Щиро вітаю спортсменів, тренерів, всіх фахівців галузі фізичної культури і спорту та всіх прихильників фізкультурно-спортивного руху з нагоди Дня фізичної культури і спорту.
  

Спорт уособлює в собі молодість, велич духу і мужність, а здорові духом і тілом люди складають опору суспільству, адже спорт не тільки дає здоров'я, а й загартовує характер і волю. Саме наші шановні ветерани, тренери, призери і чемпіони  є для нас взірцем здорового способу життя, який приводить до перемоги. І ми маємо їм окремо подякувати за неабиякий внесок у зміцнення спортивних позицій нашої громади, району. Вдячні за той посильний внесок, який зробили спортсмени нашої громади в здобуті Україною перемоги на спортивних полях  у світовому та європейському співтоваристві.  Це ж і на їхню честь у різних куточках світу лунає Державний Гімн України та майорить національний прапор.
  Висловлюю слова щирої вдячності всім, хто працює у сфері фізичної культури, – педагогам, тренерам і спортсменам, чиїми перемогами ми по праву пишаємося. Впевнений, спорт у Томашпільській громаді й надалі буде успішно розвиватися і стане невід'ємною частиною життя всіх наших жителів.
Бажаю всім щастя, миру, ПЕРЕМОГИ над ворогом – російським агресором, міцного здоров’я, терпіння, родинного благополуччя, невичерпного оптимізму, наполегливості, наснаги та примноження здобутків. Нехай Ваш приклад буде поштовхом для більшого розвитку фізичної культури і спорту, взірцем для юних жителів нашої громади. Жителі Томашпільської територіальної громади пишаються вашими досягненнями!
З повагою селищний голова                                                        Валерій НЕМИРОВСЬКИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь