A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Олімпійський прапор замайорів над Томашпіллям

Дата: 30.01.2023 10:00
Кількість переглядів: 226

На центральній площі Томашпільської громади підняли олімпійський прапор на честь проведення ХVІ зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю, який цього року проходить в італійському регіоні Фріулі-Венеція-Джулія і у сусідніх країнах – Австрії та Словенії. Юні спортсмени віком від 14 до 18 років розігрують 59 комплектів нагород у 12-ти видах спорту.
Україну на Європейському олімпійському фестивалі представляють 27 юних атлетів, які виступають у таких 9-ти видах спорту: біатлон, лижні гонки, фристайл, гірськолижний спорт, лижне двоєборство, стрибки на лижах з трампліна, фігурне катання на ковзанах, шорт-трек та сноубординг.

В урочистостях взяли участь селищний голова Томашполя Валерій Неморовський, перший заступник голови Віталій Годний, секретар селищної ради Оксана Потуторовська, головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури та туризму Григорій Слободян, працівники структурних підрозділів селищної ради. Право підняти олімпійський прапор України надали майстрам спорту України із рукопашного бою, багаторазовим переможцям Всеукраїнських та Міжнародних змагань Юлії Максименко та Юрію Гнипу.
У своєму виступі селищний голова Валерій Немировський відзначив важливість проведення олімпійських заходів в цілому на міжнародній арені, а також з гордістю наголосив, що Томашпільська громада теж має свій міцний спортивний потенціал, який гідно представляє нашу громаду у спортивних заходах різного рівня. Адже за підсумками проведення олімпійських заходів наша громада є однією з найкращих в області.
Валерій Федорович тепло подякував нашим юним спортсменам за їхні досягнення та побажав у найближчому майбутньому досягти олімпійських висот та вручив Юлії та Юрію пам’ятні сувеніри.
                                                 Підтримуймо разом юних олімпійців!
                                                               Разом до Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь