A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Вшановували жіноцтво в Ракові

Дата: 10.03.2017 08:41
Кількість переглядів: 831

7 – го березня у  Раківському будинку  культури відбувся  святковий концерт   з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня 8 березня та  вшанування винятково важливої ролі жінки у збереженні затишку і добра в родинах, добробуту, миру, злагоди в суспільстві.  Офіційну частину урочистостей відкрили вітальними словами та побажаннями селищний голова Томашпільської об єднаної територіальної громади Валерій Немировський та виконуюча обов язки старости села Ракова Ніна Пацюк.
«Жіноцтво уособлює в собі все найдорожче, що є у нашому житті: ніжність і лагідність, спокій і надійність, вірність і витримку. Одному Богу відомо, що робили б ми - чоловіки, якби поряд з нами не було Вас. Ви володієте величезною силою – жіночністю, яка здатна творити дивовижні речі. Отож прийміть слова щирої вдячності за вашу невтомну працю, за ваші турботи і старання, за вашу любов. Бажаю, щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм! Нехай нинішня весна принесе на своїх крилах  лише прекрасне».
Валерій Федорович та Ніна Степанівна вручили подарунки матері-героїні Вовк Н.Д., найстаршій жінці села Міхайлуці Ф.А.. А кращих жінок-трудівниць села, які працювали і працюють в різних галузях, було відзначено за досягнення високих результатів у роботі. Теплими, щирими словами вітали багатодітних жінок, жінок-керівників, бібліотекарів, матерів, які виховують дітей-інвалідів, вчителів, голову ФГ «Дагор» Горохову Г.Т. та приватного підприємця  М.Т.Садову. Кожній із них вручено квіти та присвячено пісню, танець, різні сценки.Концертну програму урочистостей підготували учні Раківської ЗОШ І-ІІ ступенів,активні учасниці художньої самодіяльності Раківського будинку культури Анна Томачишина, Вікторія Румянцева, Катерина Хворостяна, найменша артистка Алінка Слободянюк та інші. Справжній фурор викливав у глядачів виступ гурту Раківський «Лісапетний батальйон». Багато зусиль до підготовки концетної програми доклав депутат селищної ради від Ракової, працівник районного будинку культури Олександр Васильківський, який разом із Інною Шклярук вів програму, яку відкривали і співали у фіналі учасники чоловічого тріо у складі директора РБК Віктора Хабла, методистів РБК Олега Куліковського та Олександра Васильківського.
Кожен номер художньої самодіяльності був наповнений любов’ю, щирістю і теплом, адже адресувався найдорожчим людям – матерям, жінкам, берегиням роду людського. Всім жінкам, присутнім у залі, вручено квіти.
Спонсорами урочистого відзначення свята 8 березня у селах Горишківка, Нетребівка, Ракова були ФГ Галуша Сергій Сергійович, директор агрокомплексу ТОВ АК «Зелена долина» в особі директора Юрія Мороза, Прат ПК «Поділля» в особі Олександра Головченка та Томашпільська селищна об єднана територіальна громада в особі голови Валерія Немировського.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь