A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Свято  дитинства

Дата: 02.06.2016 09:07
Кількість переглядів: 986

Світ дитинства…  Ці слова сприймаються нами у веселкових кольорах, бо асоціюються зі щасливими дитячими усмішками, безтурботними іграми, любовю мами і тата, ласкою дідуся і бабусі. Особливо актуально звучать вони 1 червня, коли  дітвора всієї планети відзначає Міжнародний день захисту дітей.
Урочисто й весело святкували 1 червня й діти Томашполя. На центральній площі селища відбувся дитячий парад, у якому взяли участь дошкільнята ДНЗ «Сонечко». У парадній колоні були найменші вихованці – малюки з груп «Сонячні промінчики» і «Веселі морячки», за ними – «Калинка» і «Ромашка», далі йшли «Капітошка», «Веселі бджілки» і нарешті  найстарші - «Козачата» і «Веселка». Завершували парад «Янголята» - вихованці дошкільного закладу «У Матусі», що діє при  Томашпільському костелі.
На площі – сонячно і барвисто від яскравих костюмів учасників свята – учнів Томашпільської школи, гуртківців районного будинку дитячої творчості, школярів-танцюристів Вапнярської музичної та Вилянської загальноосвітньої шкіл, що теж брали участь у святі. Привітали їх з Міжнародним днем захисту дітей голова райдержадміністрації О.Г.Закорченний та селищний голова Томашполя В.Ф.Немировський. А далі – концертна програма, у якій кожен з дітей міг розкрити свій талант до пісні, вірша, музики, танцю. На завершення свята як подарунок дітям від селищного голови – вистава студентів режисерського факультету Тульчинського училища культури «Відкрийте навстіж двері в казку», яку всі бажаючі могли переглянути в районному будинку культури. І варто було побачити, з яким захопленням сприймали діти те, що вони бачили на сцені, адже герої казки учили їх головному- жити у дружбі, мирі й злагоді. А ще діти й дорослі фотографувалися біля водограю, що запрацював у ці дні в Томашполі. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь