A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Відбулася чергова сесія селищної ради

Дата: 23.06.2016 12:58
Кількість переглядів: 700


Чергову 7 сесію селищної ради 7 скликання, що відбулася 22 червня, селищний голова Томашполя Валерій Немировський розпочав із приємної новини, завдяки перемозі в конкурсі з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища селищній раді виділено 750 тис. грн. на придбання сміттєвозу на базі автомобільного шасі марки ГАЗ 3309 на умовах спів фінансування (250 тис. грн. – кошти селищної ради). На даний час триває робота по оголошенню тендерної закупівлі.
Далі депутати приступили до розгляду питань порядку денного, серед яких найбільше стосувалося земельних. Оскільки перед сесією відбулося засідання профільної комісії, то рішення по них приймалися швидко й організовано. До речі, вперше на сесії вівся реєстр, як голосує кожен  депутат (поіменне голосування). З питання про уточнення планових показників інформувала головний бухгалтер селищної ради О.М. Грушевич (інформацію затверджено), а також затверджено уточнений план роботи селищної ради на ІІІ квартал 2016 року.
Гострою виявилася розмова з представниками ДП «Томашпільводоканал» КП «Вінницяоблводоканал» про виконання підприємством зобов’язань з надання послуг населенню Томашполя. Розгляд цього питання на сесії був зумовлений численними скаргами жителів вул.. Робітничої та Коцюбинського на тривалі перебої централізованого водопостачання. З’ясовувати причини будуть компетентні органи, до яких депутати направили відповідні звернення, та робоча група, створена при селищній раді. Рішенням селищної ради розмежовано й окремі послуги, які надаються Томашпільським комбінатом комунальних послуг та комунгоспом.
Загалом на сесії розглянуто 43 питання, два з яких відкладено до вивчення суті справи. У 7 сесії взяли участь 16 депутатів із 22-ох.   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь