A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Про чергову сесію селищної ради

Дата: 30.01.2016 14:36
Кількість переглядів: 906

Депутати попрацювали  напружено і плідно

У четвер, 28 січня 2016 року, відбулася чергова 3 сесія селищної ради 7 скликання. В її роботі взяли участь 16 депутатів із 21-го. Перед початком сесії селищний голова Валерій Немировський привітав з обранням та вручив депутатське посвідчення Катерині Кабак, обраній депутатом по 18 виборчому окрузі на позачергових виборах, що відбулися 10 січня 2016 р.

 На засіданні 3-ої сесії розглянуто важливі питання, що стосуються життєдіяльності територіальної громади Томашполя. Першим  у порядку денному стояв пункт «Про виконання бюджету Томашпільської селищної  ради за 2015 рік». Звітував селищний голова В.Ф. Немировський.

З повним текстом звіту можна ознайомитися на сайті селищної ради у розділі «Доступ до публічної інформації», а також із цим звітом селищний голова виступить на щорічних зборах громадян територіальної громади, що відбудуться 19 лютого 2016 року в районному Будинку культури. 

На сесії було заслухане питання «Про внесення доповнень до «Програми соціально-економічного розвитку територіальної громади на 2016 рік, затвердженої рішенням сесії селищної ради 7 скликання від 10.12. 2015 року». Розглянуто клопотання Томашпільського РЦМ ПСМД про виділення коштів у вигляді субвенції в сумі 20 тис. грн. на 2016 рік для лікування жителів селища, хворих на артеріальну гіпертензію, заяву історика-краєзнавця І.П.Бабія про виділення коштів на видання книги «Томашпільський край з давніх часів до наших днів», присвячену 400-літтю заснування Томашполя, яке відзначатиметься цього року. На сесії прийнято рішення щодо тарифу за користування громадською вбиральнею,  з 1 лютого вартість послуги складатиме 2 грн.. У зв’язку зі змінами  коефіцієнту індексації рішенням селищної ради змінено податкові ставки при переукладанні тимчасових договорів та укладанні додаткових угод до існуючих довгострокових договорів оренди земельних ділянок з фізичними та юридичними особами, внесено зміни до Рішення 59 чергової сесії 6 скликання від21.01 2015 р. «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» та «Про встановлення податку на землю», а також встановлено   

Відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів та заборону пропаганди їх символіки» 3 сесія «Про порядок найменування та перейменування вулиць і провулків смт. Томашпіль» прийнято рішення про перейменування вулиць і провулків селища, що носили  назви, пов’язані з діячами комуністичної епохи та  осіб, що не мають відношення до української історії.

 З новими назвами вулиць і провулків смт. Томашпіль можна ознайомитися на сайті селищної ради у розділі «Перейменування вулиць» або за тел.. 2-14-82,  2-29- 31, 2-31-05.

Важливим щодо вирішення екологічних проблем, культурних запитів громадян селища стало прийняття рішення «Про відведення земельної ділянки по вул.. Леніна до земель рекреаційного призначення (парк відпочинку)»,  що  дає змогу на виконання тут цілого ряду робіт, зокрема з облагородження місця масового відпочинку громадян селища.

Чимало  пунктів порядку денного стосувалося вирішення земельних питань. Зі всіх них прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь